Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szex másik férfival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex másik férfival?

Figyelt kérdés

A feleségem már egy ideje pedzegeti, hogy tetszene neki, ha bevonnánk egy harmadik személyt is a szexuális életünkbe, nem meglepő módon inkább pasit szeretne. Felajánlotta, hogy én válasszak konkrét személyt, szóval nem kifogást keres, hogy megcsalhasson valakivel.

Én nem feltétlenül vagyok ellene a hármasnak, eddig is sokmindent megtettünk egymásnak az ágyban, de a farkam jóindulattal is csak átlagos méretű (~13cm), és kicsit tartok tőle, hogy nagyon elvenné az önbizalmamat, ha látnám egy nagyobb méretű pasival, és hogy vele esetleg jobban élvezi a szexet.

Szerintetek ez valós veszély? Volt már valaki hasonló helyzetben akármelyik oldalról?

2023. máj. 23. 15:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni van "némi" tapasztalatom a többesek világában, imádom ezt a "sportot", de neked azt mondom barátom hogy inkább NE csináld!

Amíg ennyi szorongás, komplexus van benned addig inkább ne vágjatok bele mert sz.rul fogod magad érezni. Nem tűnik annyira stabilnak a kapcsolatotok hogy ebbe belevágjatok. Ha az lenne akkor tudnád hogy a párod téged szeret, veled fog maradni, neked hálás az élményért akkor is ha egy 30 cm-s brokeszű néger dugná meg.

2023. máj. 23. 16:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 jól beszél! Ha bármelyikőtöknek (jelen esetben neked) bármilyen apró aggálya van a hármasozással kapcsolatban, ha bármelyikőtök (jelen esetben te) nincs 100%-osan meggyőződve arról, hogy "igen, ez kell nekünk", akkor nem szabad belemenni ilyesmibe! Mondom ezt viszonylag tapasztalt "beszállóként": 4 párosból 2 felbomlott azóta, az egyiknél pont a férj lett időközben féltékeny, rájött, hogy mégsem bírja látni, hogy a párját más is kényezteti, a másik párnál a csaj jött rá, hogy eddig nem élt eleget, és egyre extrémebb vágyai lettek, amit a férj már nem tudott tolerálni, de ez más téma... Szóval beszéljétek át ezt még párszor, mondd el a párodnak, hogy mi aggaszt, aztán pedig aludj az egészre néhányat, mielőtt konkrétan elkezdenétek a keresgélést!
2023. máj. 23. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
40%

Esély meg van rá, hogy egy nagyobb szerszámmal jobban élvezi. Kérdés az, mennyire bensőséges ezen felül a kapcsolatotok.

Annyi biztos, ha megtapasztal egy jobb szexuális élményt, ilyen téren másodlagos leszel számára.

2023. máj. 23. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem mész bele megteszi a hàtad mögött,te tudod hogy döntessz...
2023. máj. 23. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem evvel a hozzáállással ne kezdj bele.

Bár én nő vagyok, de nem tudom megérteni, miért félsz ennyire ettől. A hármasnak az a célja, hogy az ember élvezze. Te meg sajnálnád tőle az élvezetet az egód miatt?

Ha a párom +nőt akarna, nekem eszembe se jutna, hogy jaj, a másik jobb csaj, élvezni fogja.. A szerelme akkor is én leszek.

2023. máj. 23. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én így csesztem szét a házasságom. A hármasozás után a hátam mögött találkozgatott kettesben a fickóval a feleségem. Beleszerett és itthagyott.
2023. jún. 21. 22:56
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

Az egész a nő extra öröme miatt történik. Ha a nő szarabbul èrzi magát a másik pasival mint veled akkor értelmetlen a dolog.

Pont az a lényege, új, nagyobb, másabb, jobb mint érzés mint csak veled.

Ha elindult a lavina nem fog megállni. Mindenképp meg fogja tenni csak mással. Semmi előkészület nem kell hozzá. Egy este "túlóra" címén elmegy swingerbe.

2023. jún. 21. 23:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Vidd swingerbe havonta, biztos alkalmi marad és kiélhetitek magatokat.
2023. jún. 22. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond . Nekem is átlagos a cerkám , nem tul vékony , de érzem , hogy eléggé lötyögök . Biztos beférne egy 20/6 . Nem bánnám , ha megkapná .
2023. dec. 2. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:
hogy alakult a 3-as kérdező?
2023. dec. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!