Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férjként mit tehetnék hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjként mit tehetnék hogy a feleségem tuti élvezze az első hármas szexet egy másik férfival ? Például jó ötlet a másik férfit popsiba is engedni ?

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
mivan? xd az legyen amit a feleseged szeretne. ha seggbe is akarja, akkor engedd nyilvan.
2022. szept. 19. 20:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben én is erre gondoltam elsőre. Csak nehogy kellemetlen legyen Neki és ezért megbánja a dolgot, ez az amit nem szeretnék.
2022. szept. 19. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
ismerkedjen kettesbe sokat a pasival, ne legyen o se idegen mikor akciora kerul a sor. minden ugy legyen ahogy a feleseged szeretne.
2022. szept. 19. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért előbb te "anal"izéld őt!:)

Persze egy hármas akkor jó, ha mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak.

2022. szept. 19. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Ez az amit a feleségeddel kellene jó alaposan előre megbeszélnetek! Mit szeretne, mire vágyik, mitől lesz neki jó az első élmény stb.

Anált nem tenném a repertoárba első alkalommal csak majd ha gyakorlatban is látjátok milyen az ágyban a pasi.

#3-as aki a feleségét elküldi kettesben a bevont személlyel ismerkedni az jó nagy öngólt lő. Nagyon sok beszálló utána máris nem akarja annyira 3-asban és inkább megpróbál rástartolni 1:1-ben az asszonykára. Alapszabály hogy az azonos neműek tartják a kapcsolatot és a feleséggel nincs semmilyen kontakt, semmiféle külön találka. Így ha felmerül a gyanú hogy a tag megpróbálja kicsábítani a feleséget akkor nagyon könnyen ki lehet offolni.

2022. szept. 19. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Beszélgess vele sokat a dologról. Biztosítsd arról, hogy nyugodtan engedje el magát és szexeljen kedvére a másik pasival, mert úgy az igazi, ne aggódjon azzal kapcsolatban, hogy te mit szólsz hozzá ..
2022. szept. 20. 07:21
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Könnyen beleszerethet a másik férfibe, ha olyan orgazmus élményei lesznek, ami elborítja az agyát. Veszélyes játék! Nekem ráment a házasságom, pedig én forszíroztam, hogy lépjünk szintet. Két idegennel kellett volna.
2022. okt. 26. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
#7 ha beleszeret a vendégbe akkor ott már eleve a kapcsolat nem állt túl stabil lábakon... A beszálló csak jön, teszi a dolgát, majd távozik, nincs entyem-pentyemre leállás.
2022. okt. 26. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
#8 lett entyem-pentyem a hátam mögött. 12 év után azt hittem stabil a kapcsolat, de a szex már nem volt fergeteges, ezért akartam a hármasozast. Én nem kavarodtam össze a bevont nővel titokban, de a feleségem a bevont férfivel igen.
2022. okt. 26. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
#9 a te részedről stabil volt a kapcsolat, az érzések, a feleséged részéről már nem csak nem láttad (van ez így néha). Valószínűleg idővel ugyanígy szétmentetek volna ha nem vágtok bele, de addig is volt legalább pár kellemes élményed :)
2022. okt. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!