Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a pasitok meglepne egy másik férfival és ketten kapnának el?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szoktunk néha férfit bevenni harmadiknak. Azt tervezem, hogy feljön és egy harmadik pasi is lesz ott.
Mit szólnátok?
2019. ápr. 5. 15:20
1/15 anonim válasza:
Mehetnél oda ahonnan jöttél egy orrtoréssel gazdagabban a haveroddal egyyütt,nyomorultja!
2/15 anonim válasza:
Onnantól kezdve nem lenne a barátom az biztos.
3/15 anonim válasza:
Pofán vágnám, és elküldeném a másikkal együtt...
5/15 anonim válasza:
Többet nem lenne a pasim. Nem bírom a beteg embereket
6/15 anonim válasza:
Ha már lettem volna azzal a haverjával így hármasban, akkor nekem bejönne ez a kis meglepi.
7/15 anonim válasza:
Ha jó képű fiatal és van is valami a labakozott akkor jöhetnek
8/15 anonim válasza:
Király lenne. Szörprájz kukkold. Mert a kukkold jó. Ma már volt kukkold reklám, nem kell több. Egyébként most vagy kukkold, vagy ha ketten toljátok akkor hármas töcsök. Melyik legyen most akkor.
9/15 anonim válasza:
Ha nem egyezek bele feljelentem nemierőszakért..
Amúgy meg ott hagynám csináljanak nélküle azt amit akarnak .
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!