Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párotok, akit szerettek és meg engedné hogy másik pasival is lefeküdhettek, mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Szóval ha felajánlaná, hogy harmadik félnek hozhatsz egy palit, belemennétek? Vagy abba, hogy egy kiválasztott sráccal ő előtte szexelhetnétek benne lennétek? kort is írjatok2016. szept. 4. 18:50
1/9 anonim válasza:
Ha igazán szeretem eszembe nem jutna mással lenni :)
2/9 anonim válasza:
Én a legkevésbé sem vágyom arra, hogy bárki mással legyek a páromon kívül. Számomra a szex két emberről szól, nincs igényem egy harmadik félre.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy párkapcsolatban nincs olyan, hogy "megengedné".
3/9 anonim válasza:
Még mindig a cuckold témát nyomjátok? A 3-as még talán.. De az hogy egy másik pasi engem dugjon Ő meg nézzen és üljön mint Rozi a moziban hát azt köszönöm de nem!
4/9 anonim válasza:
Legalább nem ugyanaz a megfogalmazás, szóval hálám jeléül válaszolok: Nem élnék a lehetőséggel. Egyikkel se. 19l
5/9 anonim válasza:
Nem, ha valakit szeretek, nem akarok mással szexelni. Nem menne. 21l
6/9 anonim válasza:
Szegény kérdező most nem tudja kiverni mert nem kapott számára "izgató" válaszokat :(
7/9 anonim válasza:
Nem, nem mennék bele.
Akkor cssk őt szeretem és nem tudnék más pasival szexelni..
21/L
8/9 anonim válasza:
Jó lenne, de ilyen nincs. :D
Mondjuk én nem hármasban csinálnám, csak kettesben néha a másikkal, de ha jó lenne a párommal, én nem hagynám el emiatt.
9/9 anonim válasza:
Nem èlnèk a lehetőséggel. Lelkiismeretfordulásom lenne ,mert szeretem .
Hiába izgató fejben,èlőben másabb lenne mint amilyennek elkèpzelem.
Ha más emberrel akarnèk lefeküdni,akkor szakítanèk először is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!