Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a pasitok meglepne egy másik férfival és ketten kapnának el?
A barátnőmmel szoktunk néha férfit bevenni harmadiknak. Azt tervezem, hogy feljön és egy harmadik pasi is lesz ott.
Mit szólnátok?
31/F bocsánat, hogy beleszólok, mivel nem vagyok nő, de egyetlen dolgot nem értek. Az itt hozzászóló emberek eddig legalább is erősen negatívan álltak hozzá a kérdéshez. Ez számomra kissé ellenállásba ütközik, hiszen ha valakinek van egy kis ideje itt böngészgetni, egy csomó mit szeretnél kipróbálni, vagy mi a titkos vágyad címszó alatt, szinte 93% os arányban a 3as felállás győz kiütéssel. Mindenkinek ez a titkos vágya. Persze többségében értelem szerűen, amikor még nincs komoly párkapcsolatban, de jó pár embert a párkapcsolata sem zavarna, vagy műveli is ebben az időszakában. Én pl. egyáltalán nem ítélem el a kérdezőt, én vállalom, mi ha nem is túl gyakran, de fel fel dobjuk a párkapcsolatunkat ilyen téren, volt már minden fajta felállás, de a leggyakrabban mi is a 2F/L felállást alkalmazzuk, a mi kapcsolatunkban nincs helye a féltékenységnek, ezt sem vesszük megcsalásnak. Persze ez felfogás kérdése, de mi már lassan a 10 ik évünket tapossuk így. Nagyon ritka, évente pár alkalomról beszélünk, de őszinte leszek, mi ezzel a megcsalási tényezőt ki is vettük az egyenletből. Nekem nem kell álszenteskednem, vagy prostihoz járkálnom titokban. Imádom a párom, 10 év eltelt, de ha csak hozzámér kész vagyok. Ami a többest illeti vannak szigorú szabályok, nem is egy, de nekem pl. az első alkalom után a párom közölte, hogy egy csoda volt, amit átélt, és hogy szerelmesebb belém most, mint valaha. Nem ítélkezem, de azért nem merném rá odatenni a kisujjamat egy bárd alá, hogy már most a kommentelők között akadhat olyan, aki bár negatív kritikát írt, de játszik a gondolatával, ha nem is épp a kérdező formájában. Én nem ítélem el, mindenki úgy él, ahogy neki tettszik. Aki a monogám kapcsolat híve, esetleg a házasságé, tisztelem, és teljességgel elfogadom. De a véleményem ahogy a Biblia is mondá: Az vesse rá az első követ...;)
Kérdező: A párodat csak te ismerheted, hogy miben hajlandó benne lenni vagy miben sem, ha ennyire még nem ismerted ki, javaslom ne kísérletezz, mint láthatod a reakciókat is, van aki olyannyira nem venné jó néven, hogy a kapcsolatod végét is jelentheti. Szóval fontold meg. Ha pedig van rá fogékonysága, akkor már csak a vendég kiválasztására kell figyelned, és ha megbízol benne, hogy ez a kapcsolatotokat nem zilálja szét, akkor szerintem más akadálya nem nagyon lehet, bár én a szabályokat felállítanám azért, mielőtt belevágtok, ártani nem árthat.;)
Szép napot mindenkinek;)
Nem láttam még ilyen szép hármas töcsök reklámot. Nagyon szép.
Gyerünk korcsosítsuk a társadalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!