Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B.lacko kérdése:
Lanyok! Mit szolnatok, ha a pasitok benyogne, hogy neha osztozna rajtatok. Akar egy masik pasival csak a te oromodre?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 21:01
1/15 anonim válasza:
Kidobnám. Agyhalottakkal nem járok.
3/15 A kérdező kommentje:
2.. Nem tudsz olvasni te agyon iskolazott?:D
2016. máj. 12. 21:04
4/15 anonim válasza:
Ilyen válaszok után , le sem merem írni az én véleményem erről :D
N.
6/15 anonim válasza:
ma 21:05
anonym oldal, vállald fel nyugodtan a lotyó énedet
8/15 anonim válasza:
Titokban vágynak ám rá folyton azt szajkozzák az eltitkolt vágyaik közt hogy szívesen kipróbálnák két pasival csak hát a duma van.
9/15 anonim válasza:
Nagyon meglepne vele, de örülnék, hogy őszinte volt.
Viszont partner nem tudnék lenne benne, ha ilyen vágyai vannak, szóval harag és neheztelés nélkül, de kilépnék a kapcsolatból, és ha már feldolgoztam a szakítást, akkor valószínűleg elkezdenék komolyabban ismerkedni azzal a férfival, akinek a munkakapcsolaton túlmutató érdeklődését és közeledését utoljára elutasítottam, mivel nem voltam független.
10/15 anonim válasza:
Azt hiszem én a 21:05-össel állhatok egy oldalon. Vessetek meg érte, de engem baromira izgatna...Bár, hogy élőben kipróbálnám-e azt nem tudom biztosra, de a gondolat nagyon tetszik.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!