Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit szólnátok, ha egy srác ismerősötökről kiderülne, hogy a képetekre masztizott?
Figyelt kérdés
izgatna vagy taszítana titeket a dolog?2016. ápr. 24. 13:13
3/10 anonim válasza:
Ha bejon a srac akkor izgatna.. Ha nem akkor sem zavarna,egyszeruen nem foglalkoznek vele ennyi.
4/10 anonim válasza:
Ha csak ismerős, akkor hidegen hagyna. Magánügy.
5/10 anonim válasza:
nekem voolt már ilyen, de bejött a srác
úgyhogy össze is jöttünk :bb
6/10 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez egyáltalán hogy derült ki? :D
7/10 anonim válasza:
Már volt ilyen, hogy ismerősöm masztizott a képemre. Nem igazán jött be nekem, de nem is tasztított. Ha ahhoz van kedve, hát csinálja... Most ne ezen múljanak a dolgok. :D
8/10 Krisztike 95 válasza:
Kicsit izgatna,flörtölnék neki hogy jobban sóvárogjon,és utánna nagyobbat masztizzon.:)
9/10 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem taszítana, de nem is izgatna. Az ő dolga. Sőt még lehet lennék olyan cuki hogy küldenék a mini szoknyás képet azzal a címszóval, hogy szerinte jó e ez a kép. Lennék olyan kedves, hogy okozok neki legalább ezzel egy szép éjszakát:D. De nem izgatna.
10/10 anonim válasza:
#9 Lenne kedved dobni nekem egy olyan képet? :3 Igazán széppé tudnád varázsolni a napomat, aranyba foglalnám a neved. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!