Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex másik férfival?
A feleségem már egy ideje pedzegeti, hogy tetszene neki, ha bevonnánk egy harmadik személyt is a szexuális életünkbe, nem meglepő módon inkább pasit szeretne. Felajánlotta, hogy én válasszak konkrét személyt, szóval nem kifogást keres, hogy megcsalhasson valakivel.
Én nem feltétlenül vagyok ellene a hármasnak, eddig is sokmindent megtettünk egymásnak az ágyban, de a farkam jóindulattal is csak átlagos méretű (~13cm), és kicsit tartok tőle, hogy nagyon elvenné az önbizalmamat, ha látnám egy nagyobb méretű pasival, és hogy vele esetleg jobban élvezi a szexet.
Szerintetek ez valós veszély? Volt már valaki hasonló helyzetben akármelyik oldalról?
Neked kell magadat ismerned.
Nekem is hasonló, talán kicsit nagyobb adottságaim vannak, mint neked, de nekem nem venné el az önbizalmamat, ha már valakit feleségül vettem és ilyenre vágyik VELEM!
Bár engem a 3-as speciális felállásban izgat, de ha ilyenbe belemennék, akkor csakis úgy, ha tudnám a helyén kezelni a dolgokat. Nem feltétlen a méret a lényeg, beszélgettem olyan csajokkal akik voltak extrém nagy mérettel is és többen elég negatívan élték meg, mert sok nagyobb farkú pasinak annyi a szex, hogy betolja tövig és azt hiszi ettől jó a szex a nőnek. Szóval olyat keressetek akinek van szexuális kultúrája, hasonló vágyaitok vannak és minden téren okés a dolog.
Szerinted azért akar hármast, mert szeretné egy nagyobb farkú pasival is kipróbálni a szexet?
Ha erről nem beszéltetek még, akkor mindenképpen érdemes lenne, mert sok múlik ezen a kérdésen...
Voltam ilyen helyzetben
Nekem is az jutott az eszembe hogy nagyobbra vágyik, de nem nem ez a lényeg.
Az élmény ha megélitek együtt ezt az orgazmust féltékenység nélkül.
Tényleg el kellene felejtenünk ezt a fasz méregetős dolgot, nem a mérettől lesz kirobbanó orgazmusa a nőnek.
Lehet tetszene neked is hogy végignézheted.
Sok ilyen párnál a pasi örül neki ha az asszony "boldog"
De ne agyalj szerintem ezen mert akkor elveszi a kedved.
Ha 13cm akkor 13.
Ennyi.
Ne gondold túl.
Szerintem sem kell hibásnak érezned magad. Ezt dobta a gép, és látod, működik. Szinte senki sem elégedett semmivel, "túl szűk, túl tág, túl nagy, túl kicsi" stb.
Szerintem nyugodtan vegyetek be nagyobb farkú pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!