Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiket felizgat, milyen lenne, ha "megosztanák" a feleségüket, barátnőjüket egy másik férfival? Nézőként, vagy aktívan részt vennének az aktusban? Vannak nők, akiket lázba hozna egy ilyen felállás?
Igen vannak olyan férfiak akik a fent leírt cucoldot szeretik - tele vannak velük a swingerklubbok (szerencsére, csak nyitna már ki a DL is végre :D )
A házaséletet akkor "dobod fel" ha a mindkét fél erre vágyik. A többes játékoknak ez az alapszabálya - mármint mindkét félnek ugyanúgy vágynia kell rá és izgalmasnak tartania.
Igen.Az én párom is egy ilyen férfi,akit felizgat,ha engem más férfi gyentel.10.éve vagyunk eggyütt és a 3.év után apránként beadta nekem,hogy ez a perverziója.Először nem hittem neki,sokat sírtam emiatt,azt hittem,hogy akkor nem is Szeret engem igazán,ha ezt kívánja tőlem.Kb.2.évébe telt,míg meg tudott főzni.Aztán belementem.Egy barátjával,akí nagyon szimpatikus volt nekem.Még utánna is sokat sírtam,hogy hagyjuk ezt abba,Ne folytassuk,De ő csak a saját perverzióját nézte.Hogy mi lett a vége?Beleszerettem a barátjába.Aztán elmondtam neki És minden efféle perverziójával felhagyott.Azért mégis vele maradtam,De sok idő kellett ahhoz,hogy a barátját elfelejtsem.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!