Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiket felizgat, milyen lenne, ha "megosztanák" a feleségüket, barátnőjüket egy másik férfival? Nézőként, vagy aktívan részt vennének az aktusban? Vannak nők, akiket lázba hozna egy ilyen felállás?
Egy párt alkotunk, 4 éve.
Gondoltuk elütjük az időt néha ..kellemes társaságba, esetleg párcsere de csak előre megbeszélt dolgokkal.
Sem párt nem találtunk(normálisat) de se fiut! Sokaknak biztos hihetetlen,pedig igy volt ... rengeteg hamis profiloktol elegünk lett. Normális képcserére sem akartak belemenni
Igy jártunk.
Engem izgat. Csmatlakozok is párokhoz. A leendő barátnőmmel nyitott lennék rá, de én nem erőltetném.
34/F
Igen,de nálunk pl szerelmesek lettek,a barátnőm tuti.Ez elrontotta a játékot, persze csak nekem,ők vígan elvoltak egymással, ameddig èn nem voltam otthon.
Szóval veszèlyes dolog ez, egyáltalán nem játék.
#15.Ez így van,egyáltalán nem játék.Azonnal be kell fejeznetek és teljes mértékben meg kell szakítani a kapcsolatot a házibaráttal,aztán majd eldől,túl tudja-e tenni rajta magát a barátnőd,de ha igen,még akkor is sok idő kell hozzá.Nekem már sikerült,de sokat szenvedtem,nagyon szerelmes voltam.
#2.vagyok...
Sajnos ez nem megy, túl messzire mentek.Szerelmesek.Ez ellen nincs orvosság, nekem kell mennem.
Ha maradok,marad ez a beèlesedett cuckold,ami minden csak nem izgató, viszont a megaláztatás teljes tárházát megkapom.
Tehát "az èn kedvemèrt" nem fogja abbahagyni,ezt meg is mondta.A fèrfipartnere még csak röhög a markába,mert elmondott neki mindent,így lettem èn a harmadik, felesleges .Soha többé nem engedem ezt, senkinek, ennyi a tanulság.
18-as,te egy normális nő vagy,az èn feleségem viszont nárcisztikus,ezèrt volt minden.A cuckold csak mellèktermèk volt,neki teljesen más baja van.Egy dolog vigasztal:hogy a mostani hazibarát is bele fog kóstolni a megaláztatásba,ès szó szerint minden èrtelemben a helyembe lèp,ès eljön az idő amikor ő lesz megcsalva,ő vár otthon, miközben a szerelme kefèl egy jót.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!