Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek biszex hármasban? Ha igen, mesélnétek róla? Mindkét felállás érdekel.21N
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 14:33
1/7 anonim válasza:
volt, mindkét felállásban (2L1F és 2F1L)
29/f/bi
2/7 anonim válasza:
Volt, annyit mondok csak swingerklub, a többit kitalálhatod :)
3/7 anonim válasza:
Nekem csak 2 lány 1 fiú felállásban volt. Én élveztem eléggé, akkori párommal próbáltuk ki. Ezt igazából bármikor bevallalnam.19L
4/7 ZoltanAnglia válasza:
Igen. Egy biszex roman ferfival voltam Egyutt az agyban es a szinten roman kb 8 honapos terhes nojet dugtam. :
5/7 anonim válasza:
Volt.
2F1L felállásban. A lánnyal ketten kényesztettük a pasiját szájjal, utána megd*gott minket, úgyhogy elment 2L1F felállásnak. Még a srác d*gott, nyaltam a lányt.
30/F
6/7 Bacardiboykvar válasza:
Volt benne részem, két pasi egy lány felállásban, és a pasik közt orális téma ment, de a középpontban a csaj állt, tehát főként azért ő volt kényeztetve, vele volt foglalkozva. Én voltam a harmadik beszálló egy párnál. Azóta is olyan nőt keresek aki nyitott az ilyen dolgokra. 44 éves enyhén bi pasi
7/7 anonim válasza:
Volt,mind kettő.És a mai napig szokott lenni.Szuper!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!