Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tekinthető gázra ha egy fiatal srácnak nem a trendi elvárt csupasz punci tetszik?
Figyelt kérdés
Nekem elsősorban sőt kimondottan a szőrös punci izgat. Szőrös punciba jó szőrös fasz való. Gáznak számítok ezzel manapság?2023. máj. 20. 06:10
31/49 anonim válasza:
Továbbra is várom a tudományos álláspontot, miben különbözik egymástól az egyes testtájékok szőrzetének eltávolítása, amelynek okán az intim terület borotválása egészségtelen, az arc borotválása viszont nem az.
32/49 Oldfire válasza:
Sokan szeretünk a dzsungelben bulyocskázni....
33/49 anonim válasza:
Az összes kapcsolatomban csak szőrös punci volt. Jó lenne végre már egy csupasz. Épp szingli vagyok
34/49 anonim válasza:
mi az hogy "tekinthető gázra" ????
35/49 anonim válasza:
31
Öt cikk linkjét találhattad az előző oldalon, mindegyikben szó van a borotválás egészségügyi hátrányairól, veszélyeiről. Ezek a veszélyek, hátrányok nem állnak fenn az arcszőrzet eltávolításakor. Neked tuti valami nem stimmel az emeleten, de a szövegértéssel biztos gáz van, netán troll vagy, és szándékosan provokálsz.
36/49 anonim válasza:
Nekem tök érdekes olvasni ezeket a kommenteket. Látom nagyon megosztó a téma.🙂
37/49 anonim válasza:
"Ezek a veszélyek, hátrányok nem állnak fenn az arcszőrzet eltávolításakor."
Miért...? A fanszőrzet az "nem véletlen van ott, ahol", de az arcszőrzet "véletlen van ott"?
38/49 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Az a szőr könnyen lenyírható, vagy visszanöveszthető bármikor
39/49 anonim válasza:
Nincs igazatok!Igenis egészségesebb a borotvált nemi szerv! Én gusztustalannak tartom,ha egy szép formás,húsos punci tiszta szőr!
40/49 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha valaki csupasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!