Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha elélveztek utána kielégítitek még a partnereteket?
Ha a partneretek még nem tudott elmenni, a ti orgazmusotok után foglalkoztok még vele?
Jelenlegi és korábbi partneremmel is ez volt a gondom, hogy hamarabb elélvez általában mint én, van hogy előjáték közben, orálnál és akkor a részéről vége is a bulinak, nem érzi, hogy neki is nyújtania kéne valamit...
Amikor szóvá teszem akkor elvicceli, hogy így jártam, meg hogy nem maradok majd mindig hoppon. (De gyakran sajnos)
Elég dühítő már a dolog, önzőségnek érzem.
Mindig próbálok "igyekezni" az orgazmussal, mert tudom hogy ha előbb megy el akkor én nem fogok...
Egy kapcsolatban nekem pont hogy érdekes, és izgalmas dolog a másikkal foglalkozni. Akár hétköznapi dolgokban, de akár szexuálisan is. És ennek kéne kölcsönösnek lennie, mert akkor nem kell attól tartani, hogy én kimaradok valamiből.
Egyébként nekem az tetszik, ha én előbb a nővel foglalkozom (tehát akár masszázs, akár előjáték, stb.), sőt kifejezetten tetszik, ha ilyenkor csúcsra is jut... nem tudom, de nekem ez baromi jól esik, sőt szinte kikövetelném.
Azt egyoldalúnak érzem, ha csak nekem jó... de azt is, ha csak neki jó, és utána otthagy.
Az együttlétnek pont az a lényege, hogy szeretjük egymást, és jól esik a szexualitást is egymásnak megadni, ebben tök jól ki is lehet fejezni a figyelmességet, és az elköteleződést is pl.
Nekem pl szingli pasiként akár alkalmiban is a legelső,s legfontosabb az adott nő gyönyöre,elélveztetése,s ha lehet,nem is egyszer!
Nyalás,ujjazás,akár játékszerek használatával is,de nekem a legfontosabb,hogy a partnerem megfelelően kielégüljön!
Persze szeretem is kényeztetni mindenhogyan a nőt,nőket,s aztán valamikor az én kielégülésem is jöhet a végén!
Én ilyen pasi vagyok,de sajna mégsem találok partnert még csak alkalmi sexre sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!