Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Ha elélveztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Ha elélveztek utána kielégítitek még a partnereteket?

Figyelt kérdés

Ha a partneretek még nem tudott elmenni, a ti orgazmusotok után foglalkoztok még vele?

Jelenlegi és korábbi partneremmel is ez volt a gondom, hogy hamarabb elélvez általában mint én, van hogy előjáték közben, orálnál és akkor a részéről vége is a bulinak, nem érzi, hogy neki is nyújtania kéne valamit...

Amikor szóvá teszem akkor elvicceli, hogy így jártam, meg hogy nem maradok majd mindig hoppon. (De gyakran sajnos)

Elég dühítő már a dolog, önzőségnek érzem.

Mindig próbálok "igyekezni" az orgazmussal, mert tudom hogy ha előbb megy el akkor én nem fogok...

2023. máj. 15. 21:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azért jó olvasni, hogy a többség így gondolkodik.
2023. máj. 15. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Ezt megint nem tudom hova tenni. Felnőtt nő vagy, a szexet az ember azért csinálja, hogy élvezze. Ha nem vagy elégedett a pasi(jai)d teljesítményével, dobd (őket) a francba. Milyen már, hogy nem elégítenek ki? 😆 Hát mi ez? Nem 32, hanem max 16 évesektől elfogadható ez!

Az alap háztartási szexet indítsa azzal, hogy alaposan lázba hoz, megujjaz és kinyal, ha ennyire nem képes, miről beszélünk?

2023. máj. 15. 23:03
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát így jártál. Tessék gyorsabban élvezni, ha a férfiaknak megy, akkor a nőknek sem lehet probléma.
2023. máj. 16. 02:44
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Nàlam ez termèszetes, fontos hogy a pàromnak örömet okozzak.
2023. máj. 16. 05:20
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Ilyenkor ülj az arcára, és mondd: nyalsz, vagy akkor lesz levegőd ha fingok
2023. máj. 16. 06:55
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

Alap. A pasid egy önző tahó. Dobd ki, nem fog változni.

A másik, hogy komolyan nem értem azokat akik lepontozták az összes értelmes választ.... szánalmas.

2023. máj. 16. 07:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A barátod egy f.szparaszt, csak sajnálni tudlak, h vele vagy!!!! És istenem...kislány, még Te igyekszel előbb elélvezni, mert tudod ha ő az első, véget ér a menet!!!! Ne haragudj, de ez az alárendeltség részedről nem túl előnyös tulajdonság. Nálam alap, h együttlét esetén először a nő élvezzen el, akár többször is és végül én...

Sok sikert a továbbiakban!

F40

2023. máj. 16. 07:56
 18/22 anonim ***** válasza:
4%
Nem,mert a lényeg az,hogy én elélvezzek
2023. máj. 16. 08:08
 19/22 GFman ***** válasza:
65%
Nekem pl. mindig a nő az első, kis bemelegítés, utána nyalás,ujjazás.Ha elment, utána teszem csak be.
2023. máj. 16. 09:04
 20/22 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy igazatok van, nem muszáj elfogadnom.🤷

Csak kíváncsi voltam véleményekre, hogy mennyire általános az önzőség a pasik részéről, de ezek szerint nem.

2023. máj. 16. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!