Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öregbanya kérdése:
Kedves férfiak! Ha ti elöbb mentek el mint partneretek, megpròbáljátok barátnötöket mégis kielégíteni? Vagy utána ezt már nem tartsátok fontosnak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 17:37
1/17 anonim válasza:
Az én barátom fontosnak tartsa,minden alkalommal.
2/17 anonim válasza:
Ez alap egy igazi férfinél, és normális társnál!
Egy nagyon főnyeremény pasinak ha 4x sül el a puska, akkor is áll még :D
Imádom hogy az én párom ilyen <3
3/17 anonim válasza:
Én kiszoktam addig nem hagyjuk abba, amíg ő legalább 1x nem élvezz el, ez eleinte baj volt mert nehezen élvezett, de már azért 4x-5x szokott egy aktus alatt :)
4/17 anonim válasza:
hát én pl teljesen tudom kontrollálni mikor megyek el úgyhogy általában akkor szoktam mikor a lány már 3-4 szer elélvezett és kb egy órája dugunk :D
5/17 anonim válasza:
Hát egyrészről nyalással már elviszem a csúcsig, addig el se kezdek semmi. Másrészt én is több patronos vagyok, 3 kört simán bírok, nem lankad le, ezalatt meg ő is elmegy legalább egyszer. :)
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszokat,az öszinteségeteket. Azt kell mondanom, hogy sajnos nem mindenkinek fontos 😔 Eléggé elszomorít.
2017. febr. 15. 17:54
8/17 RRR válasza:
Akinek az egy önző alak
nem való kapcsolatra,mert másban is így áll hozzád
10/17 anonim válasza:
Tartsátok? :O > Tartjátok pls.
Ritkán fordult elő ilyen, gyakorlatilag addig húzom az orgazmusomat, ameddig akarom. De egyébként ha így lenne, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!