Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom kielégíteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kielégíteni a feleségem?

Figyelt kérdés
A probléma az,hogy a feleségem kicsit prűd,ezért nem lehet vele beszélgetni szexuális témákról,vagy csak nagyon minimálisan.Nos ,szerintem annyi lehet a gond hogy nincs hüvelyi orgazmusa,én próbálnék bevinni egy kis változatosságot a szexbe,de így nehéz ha nem tudunk nyíltan beszélni róla,ill ő sem mondja el neki hogy lenne jobb. Azért úgy érzem engem hibáztat,mert úgy gondolja találjam ki magamtól,hogy neki mi a jó és teljesítsem. Egyébként vallásos és ezért is ódzkodik a témától.Én is az vagyok,de még is hülyeségnek tartom ahogy ő hozzááll ehhez a témához.Mindkettőnknek tenni kell azért,hogy jobb legyen,én teszek is vagy is próbálkozok,de így nehéz ha ő csak tőlem várja,mi közbe nem hajlandó beszélni se róla.
2017. febr. 13. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Oké, és mi a kérdés?
2017. febr. 13. 23:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Kérdés,hogy ilyenkor mi a teendő és,hogy járt e már valaki hasonló cipőben?
2017. febr. 13. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Pszichológus.

Bár valláskárosultakkal nagyon nehéz boldogulni... de ugye ez a szakmája.

2017. febr. 13. 23:55
 4/10 szp72 válasza:
72%

Én igazán nem vagyok szakértő, s talán ezért nem értem a dolgot. Nem engedi, hogy a derekánál lejjebb nyúlj? Ez valóban probléma.

De ha engedi, mit kell ezen annyit beszélni? Mire nem tudsz rájönni magadtól?

2017. febr. 14. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Tudod, a nőknek a szexet és az élvezetet tanulni kell(ene). Ráadásul, mivel ahány nő, annyiféle viselkedés, ezért a férfinak is meg kell tanulnia, hogy PONT ennek a nőnek mi jó. Ezt CSAK akkor tudja megtenni, ha kap megfelelő visszajelzést.

Azonban, ha ez a nő bűnnek tartja a szexet és irtózik a visszajelzéstől, akkor itt ebből jó nem fog kisülni.

Akkor csak kényszerből odatartja évente 3-szor, hogy azért a gyerek meglegyen.

2017. febr. 14. 01:03
 6/10 anonim válasza:
100%

(1Korintusz 7:4) 4 A feleség nem gyakorol hatalmat a saját teste fölött, hanem a férje; hasonlóképpen a férj sem gyakorol hatalmat a saját teste fölött, hanem a felesége.

Kérlek, hogy mutasd meg neki ezt a verset, ha van otthon Bibliád, kikeresheted belőle, és így mint "vallásos" személynek jól érvelhetsz vele.

Bizonyos értelemben, magam is "prűd" vagyok, mert mindennek meg van a helye, de hogy bezárkózik a feleség a férje előtt, vagy fordítva, azt maga Isten sem akarja, hiszen azért adta Isten ezt az ajándékot, hogy az öröm szerzésnek ebben a formájában is meg nyilvánulhassanak egymásnak.

S amikor beszélgetnek erről az izgalom, és a boldogság érzése is fokozódik, miközben tesznek is érte.

A házastársak egymás között nem szabad hogy prűdek legyenek.

2017. febr. 14. 07:38
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha így vetted el, akkor meglepetés nem érhetett.Vagy arra számítottál, majd változik?Látod már, hogy nem fog.
2017. febr. 14. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Nyald ki, bonyallal, hosszan a csiklojara koncentralva, kozben lassan ket-harom ujjal keresd a huvelyeben az erzekeny pontokat. Mintha hivnal valakit. Tehat ne a ki-be mozdulatokkal. S kozben lassan gyorsulva monoton modon nyald. Riktan valts nyalas iranyt, de azert tedd meg olykor. Figyeld mire porog jobban es azt eroltesd. Ha erosebben igenyli ugy ha lassabban akkor meg ugy. Sok sikert.

Beszelni nehez errol neki, foleg ha prud es 1) nem maszturbalt soha, akkor honnan tudna mi a jo 2) nem dug felre, akkor meg honnan tudna barmit is.

2017. febr. 14. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szex és a testi élvezet tanulható, fejleszthető, az embernek jó esetben még fantáziája is van...bizonyos kor felett viszont a személyiség nem változik...ha a feleséged vallási okok miatt ilyen prűd, akkor az szinte reménytelen, sajnos...
2017. febr. 14. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret róla beszélni? :D Hát istenem,vannak így páran... kérd meg rá,hogy írjon egy negatív és egy pozitív listát: mit szeret s mi nem tetszik,ahogy csinálod!
2017. febr. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!