Hívők! Isten milyen úton, módon jelentheti ki, hogy ki lesz, legyen a feleségem? Segít a választásban?
Ezt neked kell eldöntened, nem az Istennek.
Ha nem akarja a kapcsolatod, akkor majd elküld egy angyalt.
Hallgass a szívedre és az eszedre és ismerd meg magadat és a a párodat! A kapcsolat rajtatok múlik!
Isten benne van és körülötted is. Ő a te teremtő szerető, atyád, aki maga az igazság, minden bölcsesség, maga az élet, a valódi fény.
Isten szerelmet ébreszt két ember között.
Nem csodálatos?
Egészen figyelemreméltó jel nemde?
Mit szeretnél még?
Isten úgy teremtette az embereket, hogy szabad akaratot adott nekik.
Megadta az értelmi, érzelmi képességet, hogy képes legyél dönteni.
Igen, segíthet. Az Úr általában érzések által kommunikál velünk.
Ez a döntés azonban nem csak Rajta múlik, hanem az illető nőn is, hiszen az embereknek szabad akaratuk van. Én is mindig imádkoztam, ha volt egy komolyabb udvarlóm, hogy vajon az illető megfelelő volna-e férjnek. Párszor azt éreztem, hogy nem, egyszer pedig azt, hogy igen. Ő lett a férjem. A válasz pedig beigazolódott. :)
"Hívők! Isten milyen úton, módon jelentheti ki, hogy ki lesz, legyen a feleségem?"
Ha elég sokat imádkozol és legyőzöd az összeszedettséget akkor Isten hangját hallani fogod néha. Így személyesen is megkérdezheted.
Egy karizmatikusok megkapták a prófétálás karizmáját. Ha kérsz tőlük közbenjáró imát akkor segítenek.
Kérhetsz jelet is vagy megerősítést Istentől.
"Segít a választásban?"
Igen. Érdemes sokat imádkozni azért hogy jó feleséget találj majd magadnak.
Én a szerelemben nem bíznék, mert a kölcsönös szerelem gyakran olyan emberekben ébred akik mondjuk házasok és házasságokat tesznek tönkre illetve gyerekeket fosztanak meg a szüleiktől. Az ilyesmi nyilvánvalóan nem Istentől való és súlyos bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!