Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor szoptok és a partneretek már engedi a szátokba a spermát, akkor mennyi ideig folytatjátok utána még a szopást?
Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 20:57
2/9 anonim válasza:
Utána olyan 3-4 másodperc mert kb addig még kellemes neki.
3/9 anonim válasza:
Pasifüggő.
Páromnak csak pár másodpercig jó csak utána. Így én miután elélvezett már csak finoman befejezem.
4/9 anonim válasza:
minimális ideig, mert utána már nem kellemes neki.
5/9 anonim válasza:
Pár másodpercig és azt is csak finoman, mert utána már nem esik jól a túl erős inger neki. Ezt inkább amolyan levezetésként csinálom. De ez nem csak a jelenlegi páromra igaz, hanem a korábbi partnereimre is.
6/9 anonim válasza:
Második adagot utána nem kapott még senki? :)
7/9 Macnab válasza:
Férfikénk kevés nö volt aki lenyelte és folytatta a második élvezésig..a legtöbb nö abbahagyja pedig én igényelném..zfysnigy szeretem kinyalnálak a puncit...2-3 orgzzmusig...utánna azt kérek amit akkarok plusz jó másnap látni érzékeny a puncija..
8/9 Macnab válasza:
Férfikénk kevés nö volt aki lenyelte és folytatta a második élvezésig..a legtöbb nö abbahagyja pedig én igényelném..én is igy szeretem kinyalni a puncit...2-3 orgazmusig...utánna azt kérek amit akkarok plusz jó másnap látni érzékeny a puncija..
9/9 anonim válasza:
Pedig utána a legjobb... Sajnos sokan olyankor egyből abbahagyják, úgy kell rájuk szólni, hogy csináld méééég :D
Persze nem olyan intenzitással, csak finoman!
Olyan is volt, hogy utána még egyet élveztem. Na akkora orgazmusom azóta sem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!