Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet esélye vékony srácnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélye vékony srácnak, fitnessz nagy popós lánynál?

Figyelt kérdés
Olyan csávónak, aki kondizni sem járt eddig. Persze, ha lenne barátnője vele már eljárna.

2023. máj. 10. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Akkor sem járnál el. Vagy magad miatt jársz vagy jöhetne az angol kiránynő vele sem járnál el.

Amúgy esély mindenre lehet.

2023. máj. 10. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Esély megvan. Nekem is volt fitnesz csajom. Oké sportos alkat vagyok, de nekem inkább a munkától.
2023. máj. 10. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Ha a pénz automatát használod a kondi gépek helyett
2023. máj. 11. 15:09
 4/5 Shwtm válasza:
70%

Nézd,nem vagyok a legsportosabb, de ha rám jön az ideg letolok három óra alatt tizennyolc km-t gyalog. Nálam gyakran betalál egy, egy srác, de csak kevés érdekel. Sosem volt kedvencem a kifejezetten vékony, de utóbbi néhány alkalommal, ilyen srácok iránt érdeklődtem nagyon. Talán őrítő szemei miatt, van akinél helyes arc, brutálisan erős kisugárzás, cinikus humor. Tény, hogy elsőre jobban bejön a sportosabb, de nem ez dönt mindenek felett.

16/L

2023. máj. 15. 19:40
 5/5 anonim válasza:

Ahogy 4-es írja, nem ez dönt mindenek felett.

Én kondizni járok, nagy kerek popsim van (ezt mondják róla :D én sosem látom tökéletesnek), és na én kifejezetten sportos alkatú férfit keresek. Nem kell, hogy kigyúrt legyen mint az állat, de azért legyen sportos. Sajnos én a vékony férfiakhoz nem igazán vonzódom, de ez nálam még azelőtt is így volt, mielőtt kondizni kezdtem. Ettől függetlenül volt anno egy nagyon vékony pasim, 2,5 évig voltunk együtt, nagy szerelem volt, és nem érdekelt hogy vékony mert teljesen megfogott más tulajdonságaival.

2023. máj. 18. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!