Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye vékony srácnak, fitnessz nagy popós lánynál?
Akkor sem járnál el. Vagy magad miatt jársz vagy jöhetne az angol kiránynő vele sem járnál el.
Amúgy esély mindenre lehet.
Nézd,nem vagyok a legsportosabb, de ha rám jön az ideg letolok három óra alatt tizennyolc km-t gyalog. Nálam gyakran betalál egy, egy srác, de csak kevés érdekel. Sosem volt kedvencem a kifejezetten vékony, de utóbbi néhány alkalommal, ilyen srácok iránt érdeklődtem nagyon. Talán őrítő szemei miatt, van akinél helyes arc, brutálisan erős kisugárzás, cinikus humor. Tény, hogy elsőre jobban bejön a sportosabb, de nem ez dönt mindenek felett.
16/L
Ahogy 4-es írja, nem ez dönt mindenek felett.
Én kondizni járok, nagy kerek popsim van (ezt mondják róla :D én sosem látom tökéletesnek), és na én kifejezetten sportos alkatú férfit keresek. Nem kell, hogy kigyúrt legyen mint az állat, de azért legyen sportos. Sajnos én a vékony férfiakhoz nem igazán vonzódom, de ez nálam még azelőtt is így volt, mielőtt kondizni kezdtem. Ettől függetlenül volt anno egy nagyon vékony pasim, 2,5 évig voltunk együtt, nagy szerelem volt, és nem érdekelt hogy vékony mert teljesen megfogott más tulajdonságaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!