Megéri Kolly fitness-től étrendet rendelni?
Nagyon szeretnék egészségesen vékony lenni... odafigyelek mit eszem és mozgok mellé, de nem tudok fogyni...165 cm magas és 64,3 kg-os lány vagyok.
Szeretném tőle megrendelni ezt az étrendet, hogy sikerüljön elérni az álom alakomat. De miért más névre kell neki utalni, nem a saját nevére?
Előre is köszönöm a segítséget
Én a fogyókúrám elején igénybe vettem egy ilyen szolgáltatást. Direkt nem mondom meg melyiket, hogy ne higgyék az emberek azt, hogy reklám acc vagyok :D
Nekem szükségem volt rá, szükségem volt a konzisztenciára és arra, hogy ne az én agyam pörögjön a kaján folyton, hanem csak ki kelljen vennem a hűtőből és belapátolni az arcomba. Majd idővel egyre kevesebb fogást rendeltem és végül teljesen elhagytam és ma már saját magamra főzök mindent, amire szükségem van.
Én a mai napig azt vallom, hogy nem tudtam volna ekkora eredményt elérni enélkül a kezdeti lökés nélkül. Szimplán azért, mert akkor még gyenge jellem voltam. De amint nőtt az elszántság és a lustaság átfordult elkötelezettségbe, utána elhagytam az előre csomagolt kajákat.
Bírom, hogy egyesek úgy gondolják, hogy pár óra alatt össze tudják kukázni maguknak az internetről azt, amit egyébként 4+2 évig tanítanak az egyetemen.
Kérdező, én nem vásárolnék étrendet olyantól, aki nem egyetemet végzett dietetikus/ táplálkozástudományi szakember. Ugyanígy azt sem szeretném, ha olyan ember műtene meg, aki nem orvosit végzett sebész. Mindkét esetben az egészségemről van szó, ráadásul még az árak sem különböznek.
De ez mindenkinek a saját döntése...
#4 lol nyugi egy étrendet ne hasonlíts már egy műtéthez.
Ahhoz hogy egy étrendet összedobj nem kell agysebésznek lenni, hidd el makróra pontosra megtervezett étrend nélkül is van élet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!