Vásárolt már valaki személyre szabott étrendet a fittétrend.hu weboldalon?
3 hete vásároltam tőlük étrendet, és nagyjából követem is az előírtakat (azért nem mindig sikerül.. :P) Korábban vettem jóval drágábban étrendet, de igazából az sem volt jobb, úgyhogy szerintem árban abszolút megéri. Vásárlás után be tudsz lépni, emailben kapod meg hozzá a jelszavadat, és ott a weboldalon látod az étrendedet. 4 hetes étrend, ha rákattintasz egy kaja nevére, akkor bejön a receptje az össztevőkkel és h miből mennyi kell. Ami tetszik, h van heti bevásárlólista is, mondjuk elég hosszú, nehéz kibogarászni, mi van otthon és mi nincs :)
Van egy menüpont, azt hiszem PDF a neve ott le tudod tölteni az étrendedet kinyomtatható formában is. Bár elég hosszú, nekem 52 oldal, de kétoldalasan nyomtatva nem rossz. Mondjuk én a weboldalon szoktam nézegetni, egyszerűbb mint elővenni a nyomtatottat. Van fent néhány edző videó is, kb 15 gyakorlattal, amik tényleg elég jók, én itthon heti 3-szor meg is csinálom, kb 20-30 perc az egész.
Csodát ne várj, mondjuk is ígérnek, inkább egy kis életmódváltást igényel a dolog :) Nekem 4 kiló lement így a 3 hét alatt, és jobban is érzem magam. Mindenképp folytatni fogom. Hajrá! :)
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!