Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok vizet kell inni. Mindig...

Sok vizet kell inni. Mindig ezt a mondatot olvasom ha fogyókúrás weboldalon járok. Es a Fogyókúrába az is benne van, hogy keveset kell enni, hogy a gyomrunk összeszűküljön. Ha sok vizet iszunk a gyomrunk, hogy fog összeszűkülni?

Figyelt kérdés

2016. máj. 18. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ember gyomra alapból összeszűkül, ha nincs benne kaja. Folyadék meg az egészséghez kell, a többség amúgy is a kiszáradás szélén leledzik.
2016. máj. 18. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Elegendő vizet kell inni, tökmindegy, fogyni akarunk-e. Ez sok embernék valamiért nincs meg, nem tudom, miért van elrontva a modern ember szomjúságérzete, az enyém köszöni, jól van, sosem figyelek a vízbevitelemre, minek? Úgyis érzem, ha kell, magamtól pedig sosem tudnám, hogy most az étrendem és testem működése miatt valamiért 4 literre ment fel a napi igényem, de a szomjúságérzetem vezet és iszom annyit (a normál szintem jóval kevesebb, de vannak ilyen időszakaim, később tudtam meg, hogy az életmódváltásom miatt ez logikus is).

A gyomorszűkülésben személy szerint nem hiszek... A jóllakásomhoz nincs valami sok köze az elfogyasztott étel térfogatának, jóllakom én egy picivel is, ha jó tömény s éhezem feszülő hassal 2 kiló zöldségleves után...

Fogyókúrában sem keveset kell enni, hanem kalóriadeficitben. Az mit sem számít, hogy ez kétszerannyi, mint egy átlagos ember bevitele, ha egyszer jóval többet használunk el. Az sincs előírva, hogy súlyra mennyit együnk, nekem volt már 30 dekás és jópár kilós napom is, az italt nem számítva. Ennek sem a jóllakáshoz, sem a fogyáshoz nem volt semmi köze.

2016. máj. 18. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Jahj ugye nem iylen buta női fogyós oldalakat olvasol?

Kérlek inkább a testépítős oldalakra menj, ott le vannak írva a helyes étrendek. Amúgy sok ember nem tudja, de van olyan, hogy a tested a vízhiányt éhségnek érzi. Mindenféleképpen sok vizet kell inni, mivel a tested nagy része abból áll és így fenn tudod tartani a szervezeted hidratáltságát. A bőr is sokkal szebb feszesebb lesz, nem mellesleg a víz segít a salakanyagok távozásában pl a narancsbőr eltüntetésében ( de persze ehhez a megfelelő étrend is kell )

2016. máj. 19. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy értik, hogy a sok víz kitölti a gyomrodat -egy időre-, és annyival kevesebbet fogsz enni.
2016. máj. 19. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!