Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alacsony és vékony lányokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony és vékony lányokhoz igaz jobban passzol egy kis péniszű?

Figyelt kérdés

Mert gondolom jobban hozzájuk lehet férni minden pozícióban, mint egy 175/60 kg-os fitnesz, mexikói, latin, spanyol kinézetű vastag combú/nagy popós nőkhöz.

Szűz vagyok és kicsi a farkam is ezért érdekel.

F/25

2019. szept. 2. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem a méret a lényeg.
2019. szept. 2. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
A vékony lányok jobban sokszor jobban befogadják a nagyobbat, mint a vastag combú, nagy popós csajok.
2019. szept. 2. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem a méret számít, hanem az hogyan használják és ki az adott méret "tulajdonosa".

Ne magasság, testtömeg alapján válassz partnert, hanem az alapján, hogy ki tetszik neked!

2019. szept. 2. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Bizony, azok a csontváz testű nők jobban bîrják a nagy vastagot!
2019. szept. 2. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem vegyesek a tapasztalataim, de inkább azt mondom, hogy nem igaz amit gondolsz.
2019. szept. 2. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

177/64 vagyok és sokat sportolok, izmos a combom és a fenekm. Viszont olyan szűk vagyok, hogy még nem volt olyan, hogy a behatolás ne fájt volna. Mondtam a páromnak, hogy őt ez ne zavarja, mert én hozzászoktam, neki pedig nagyon jó érzés. Nem magasság/testsúly függő.

Privátot nem kérek, férjnél vagyok :)

2019. szept. 2. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy a méret nem számít, kamu.

És az alacsony-vékony vagy magas-telt mindegy, a hüvelyméret(és egyébként a farokméret is) független a testalkattól.

2019. szept. 2. 23:41
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Dehog független... sok alacsony/vékony csaj bírja az extra méretet...
2019. szept. 3. 08:31
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
én pici is és vékony is vagyok de volt barátom akinek nagyobb volt a mérete és nem volt gond vele sem
2019. szept. 4. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jeez, ertetlenek.

Arra gondol a kwedezo, h a kisebb penisszel a kisebb csajokhoz jobban odafer. Nem a hasznalatrol van szo meg az elvezetrol.

Kerdezo, en egy atlagos/formasabb lany vagyok, es egyszer egy kis peniszu baratom, aki kover volt. Nem fert oda a hasatol, szoval nem is tudta betenni. Es itt nem a kis penisszel van a baj, hanem, h nem tudtubk ugy helyezkedni, h egyaltalan betegye. Ha kisebb ott lent, akk szerintem is vekonyabb lányokkal probalkozz

2019. szept. 4. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!