Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony és vékony lányokhoz igaz jobban passzol egy kis péniszű?
Mert gondolom jobban hozzájuk lehet férni minden pozícióban, mint egy 175/60 kg-os fitnesz, mexikói, latin, spanyol kinézetű vastag combú/nagy popós nőkhöz.
Szűz vagyok és kicsi a farkam is ezért érdekel.
F/25
Nem a méret számít, hanem az hogyan használják és ki az adott méret "tulajdonosa".
Ne magasság, testtömeg alapján válassz partnert, hanem az alapján, hogy ki tetszik neked!
177/64 vagyok és sokat sportolok, izmos a combom és a fenekm. Viszont olyan szűk vagyok, hogy még nem volt olyan, hogy a behatolás ne fájt volna. Mondtam a páromnak, hogy őt ez ne zavarja, mert én hozzászoktam, neki pedig nagyon jó érzés. Nem magasság/testsúly függő.
Privátot nem kérek, férjnél vagyok :)
Az hogy a méret nem számít, kamu.
És az alacsony-vékony vagy magas-telt mindegy, a hüvelyméret(és egyébként a farokméret is) független a testalkattól.
Jeez, ertetlenek.
Arra gondol a kwedezo, h a kisebb penisszel a kisebb csajokhoz jobban odafer. Nem a hasznalatrol van szo meg az elvezetrol.
Kerdezo, en egy atlagos/formasabb lany vagyok, es egyszer egy kis peniszu baratom, aki kover volt. Nem fert oda a hasatol, szoval nem is tudta betenni. Es itt nem a kis penisszel van a baj, hanem, h nem tudtubk ugy helyezkedni, h egyaltalan betegye. Ha kisebb ott lent, akk szerintem is vekonyabb lányokkal probalkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!