Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasiként azért vonzódok a vékony lányokhoz mert az ellentétek vonzzák egymást?
Szerintem ez a tétel akkor is kimerül, ha a férfi nőt akar és a nő férfit.
De esetedben csak akkor lenne szó ellentétről, ha az anorexiásokra buknál.
A férfiak 99%-a vonzódik a vékony lányokhoz, és amikor azt mondja, hogy szereti a nőiesebb formákat, akkor egy kellemesen kerek csajra gondol, nem a szokásos elhízottra.
(tudom, ez az ország a 90% hormonprobléma miatt elhízottak hazája, itt senki nem azért dagadt, mert zabál, és nem mozog)
A férfiak és a nők is vonzó partnert akarnak.
A férfiak formás, vékony nőt, a nők pedig sportos, magas férfit.
Ez akkor is igaz, ha hőseink történetesen elhízottak, legfeljebb be kell érniük kevesebbel, de vágyakozni mindenki a topmodell csajra/pasira fog.
6: nem feltétlen!
Én is szerettem már bele olyan nőbe, aki amúgy nem nagyon volt az esetek külsőre. Igazából egy másik lánnyal randiztam, aki pont a típusom volt, de vele is rengeteget beszélgettem, sok közös programunk volt hobbi miatt. És szépen lassan azt vettem észre, hogy hiányzik, hogy vágyom rá. Éveket voltunk együtt.
Átvertem volna magam? Nem, nem hiszem, pontosan tudtam, hogy bár csinos, de nem az én típusom. Másrészt olyan humora, olyan beszélőkéje volt, amit imádtam. De ettől még, amíg meg nem ismertem, addig nem ő volt a vonzalmam tárgya, ha egy szobában 50 nő lett volna, akkor biztos, hogy az első 20-ban nem lett volna benne, akihez odamegyek (igaz, nem is taszított)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!