Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasiként azért vonzódok a vékony lányokhoz mert az ellentétek vonzzák egymást?
Figyelt kérdés
2018. nov. 3. 14:05
11/21 anonim válasza:
Erre most ennem kellett egy túrórudit.
Az élet igazságtalan.
12/21 anonim válasza:
Mennyire vékony lányokhoz vonzódsz?
Mondj példát, 160 centihez hány kiló számodra a vonzó?
13/21 anonim válasza:
Azért, mert a vékony lányok nagyobb eséllyel szépek, a dagadtak pedig nagyobb eséllyel vizuálisan környezetszennyezők.
14/21 anonim válasza:
Én 110 kiló vagyok,mondjuk magas is.Engem is a csinos és szép nők vonzanak.
15/21 anonim válasza:
Koze sincs ahhoz, hogy az ellentetek vonzak egymast. Egyszeruen nincs onkritikad.
16/21 dagadtférfi35 válasza:
160 magas nő ne legyen több 44 kilonál.
17/21 anonim válasza:
#16: De akkor gondolom nem banod ha a 160cm-es 44kg-os no elvarja, (joggal persze) hogy a 180cm-es ferfi ne legyen tobb 80-85kg-nal, de lehetoleg az is izom legyen ne haj?! Gondolom azzal szamodra mar felszinesseg lenne, mi?
18/21 dagadtférfi35 válasza:
Szerintem meg egy férfitól(től) nem kell elvárni ilyesmit. Mindig is a nőknek kellett megfelelniük a férfiaknak..és nem fordítva.
19/21 anonim válasza:
"Mindig is a nőknek kellett megfelelniük"
Nem mindig is, hanem kb. az előző évszázad végéig. Most már más szelek fújnak, és ne legyenek illúzióid, ez soha nem fog visszaváltozni, maximum majd jó pár generációval később mindkét oldalról kiegyenlítődni, természetesen az emberi jogok tiszteletével maximálisan összhangban.
20/21 anonim válasza:
Nem az ellentetek vonzzak egymast, hanem eppen a hasonlok. Szoval teged a vekony lanyok vonzanak, de forditva valoszinuleg nincs ez igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!