Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélitek ha egy 32 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek ha egy 32 éves férfi jár egy 15 éves lánnyal, és szeretkeznek is?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 21:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
#20 Az a legnagyobb gondom ezzel a témával kapcsolatban, hogy mindig azt írjátok/ mondjátok, hogy ha eléri a beleegyezési korhatárt, akkor oké. Ez magyarul azt jelenti, hogy a férfiakat csak a börtön tartja vissza a pedofíliától. Ha ez a korhatár 5 év lenne, akkor ott ólálkodnátok az ovik körül cukorkával a kezetekben? Aztán lezárnátok annyival, hogy beleegyezett, meg a cukorkát is elfogadta a kis aranyásó, igaz? Nem érdekel, hogy sárkánynak nevezel, ez undorító.
2023. máj. 8. 03:24
 22/37 Noren1989 ***** válasza:
77%
Hagyjad, #20 csak legitimàlja a fantàziàit. Aztàn, ha lenne egy lànya, se a fenti eljàràst követné, amit oly szorgosan körbeírt...
2023. máj. 8. 03:32
 23/37 anonim ***** válasza:
65%

Aki pubertás előtti gyerekekhez vonzódik, az pedofil.

Aki testileg érett, gyerekszülésre és szexre kész tini lányokhoz, akik nagyrészt tényleg élnek szexuális életet, az pedig normális. Az volt ezer éve, száz éve, és tíz éve is. Teljesen más a kettő. Aki összemossa, annak vagy egy kis friss levegő kellene, hogy kitisztuljon az elméje, mert vagy fogalmatlan vagy rosszindulatú. A tinilányokat pedig kár infantilizálni, nem gyerekek már, és konszenzusos, kölcsönös vonzalomra épülő kapcsolatokról beszélgetünk. Ne próbáld elferdíteni a témát, és elkezdeni olyan dolgokról fantáziálni, amikről szó sincs, mert nagyon fárasztó taktika.

2023. máj. 8. 03:36
 24/37 anonim ***** válasza:
66%

#23 Akkor azokban az országokban, ahol nincs beleegyezési korhatár, ki veszi feleségül a sokszor alig 10 éves lányokat, hm? Hadd kérdezzem már meg?

Azt pedig, hogy egy lány testileg érett, hogy érted? Nekem volt olyan osztálytársam, aki 9 évesen menstruált. Akkor az is rendben van a te elméleted szerint?

2023. máj. 8. 03:46
 25/37 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom, a pedofilok? :D Nem mondom, hogy nem léteznek pedók, de teljesem ás téma, a kérdés nem erről szól. Ne válts témát, ne moss össze dolgokat..

A testi érettség pedig elég látványos dolog, ne játszd a hülyét/álnaívat, nem áll jól.

2023. máj. 8. 03:50
 26/37 anonim ***** válasza:
74%

A testi érettség nem elég a jó szexhez, csak nektek, férfiaknak. A nőknek agyban is meg kell hozzá érni.

Egy 15 éves pont abban a korban van, amikor azt hiszi, hogy mindent tud, a 32 éves pedig már rájött, hogy 15 évesen nem tudott semmit. Pont ezzel élnek vissza azok, akik ennyivel fiatalabbakra vadásznak. Ezért is elítélendő, mert gyakorlatilag azt csinálnak velük, amit akarnak.

2023. máj. 8. 03:58
 27/37 anonim ***** válasza:
35%
Hát nem tudom. Objektíve nézve a dolgot egy harmincas férfitől legalább elvárható a nem kívánt terhesség elkerülése. Továbbá az én osztálytársnőim között is volt egy pár, akik mindig sokkal idősebb pasikkal voltak, kb harmincasokkal, és semmi bajuk sem lett tőle. Most, hogy én harmincas vagyok, alkalmi szexre nem tartom lehetetlennek a dolgot, persze egy érett külsejű fiatal nővel.
2023. máj. 8. 05:34
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ilyen kapcsolat csak szexkapcsolat lehet.Egy 15 éves nagyon éretlen még ahhoz,hogy egy 30 évesnél idősebb pasival járjon.A szülők se örülnének neki és előfordulhat az is, hogy elbeszélgetnek a pár tagjaival.A szexualitás az már megint más.Ennyi évesen a legtöbb lány már vágyik/elgondolkodott a szexről és izgatja őket.Nem lehet megtiltani azt,hogy ne szexeljen hacsak nem egész álló nap a szobájában van és a szülő pedig őrzi.Ha semelyik fél se használja ki a másikat és beleegyeztek a dologba és élvezik is akkor hajrá.Én nem támogatom az ilyet,de szerencsére nem is fordulna elő,hogy az én gyerekem ilyen legyen.
2023. máj. 8. 09:21
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak elszomorítana.
2023. máj. 8. 10:55
 30/37 anonim ***** válasza:
48%
Nem, inkább bíztatunk.
2023. máj. 8. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!