Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok gáz ha 32 éves férfi létemre 16-18 éves lányokra vágyom?
1: miért lennék vén? tök normális testem van, s mivel káros szenvedélyeim sincsenek, még nekem is tök fiatalos bőröm van pl.
Az arcomon persze már látszik hogy idősebb vagyok,de amúgy még fiatal férfi benyomását keltem.
Miért te mit csinálnál hosszabb távon egy 16-18 évessel?
Akinek még az életről fogalma sincs, önálló értelmes gondolata sem? Csak a cipők, ruhák, divat, tanulás. (tisztelet a kivételnek, de szerintem azok a lányokra nem vonatkozik a kérdező kérdése).
Sem önálló keresete sincs sem egzisztenciája. Semmije. Vagy ha van is, akkor azt apuci és anyuci a segge alá nyomta. Nem önmagától érte el.
Vagy együtt akarsz vele tanulni? Szakdolgozatot írni? Étterembe vinni mindennap, mert főzni még nem tud? Bejárónőt fizetsz, mert ő bulikázni megy takarítás helyett?
És lehet testileg ver egy érett 30ast, de gondolkodásilag nagyon nem. Ha meg csak szexre kellenek nem vagy jobb az állatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!