Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thomas250 kérdése:
.32 éves srác vagyok és még szűz.Nem találok párt és még szexpartnert sem.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
csak komoly választ várok2022. dec. 23. 18:47
4/13 anonim válasza:
Talán mert nem jó helyen keresgélsz. Próbáltál már olyan csajt felszedni aki nem 50kg F kosaras címeres r-banc? Hanem mondjuk egy kedves aranyos lánnyal beszélgetni??
6/13 A kérdező kommentje:
nem kicsi a farkam
2022. dec. 23. 19:19
7/13 anonim válasza:
4-nek van igaza. Normális nőknél probalkoztál vagy csak rbancoknàl?
8/13 anonim válasza:
Menj papnak,és ne szexelj sosem.
9/13 anonim válasza:
Hát ennyiből senki nem fog tudni neked értelmes választ adni.
Két előttem szűz pasim is volt, de teljesen más miatt nem volt nőjük előttem. Illetve egyiknek barátnője volt, csak a szexig nem jutottak el.
Miért nincs párod?
- Gátlásos vagy és nem mersz ismerkedni?
- Próbálkozol, de lepattintanak? Ha igen kérdezted miért?
- Nagyon nem nézel ki jól? és/vagy hozzád képes messz jobb nőknél próbálkozol?
- Van még az anyukája által "őrzött" kicsi fiú esete is...
10/13 anonim válasza:
Segíthetek.
Józsibácsi 76 a tangás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!