Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 32 éves pasi létemre béna vagyok a szexbe? Még amikor fiatalabb voltam akkor is ilyen béna voltam benne.van esélyem hogy bele Jövök?Nem is merek ismerkedni nehogy megint dobjanak a bénaságom miatt
Miben vagy béna? Figyelsz a nőkre? Kommunikálsz velük?
Ezek a szex alapjai.
Nem annyira bonyolúlt pedig. Figyelned kell a nőre. A teste jelez mindent, hogy jó neki. Ha esetleg mondani, nem mondja.
Izgatás/előjáték: Szex előtt szavakkal húzod az agyát,csipkelődsz vele. A csókolózást, vetkőztetést, tapizást elhúzod. Csókolgatod a nyakát, vállát, kulcscsontját. Annak hagysz egy kis időt. A a legtöbb nőnek a válla, nyaka, kulcscsontja erogénzóna. Foglalkozol a melleivel, markolod, masszírozod a mellbimbóit "morzsolod" az ujjaiddal. Csókolgatod, körkörösen nyalogatod, beszívod. Elkezded fentről lefelé csókolgatni. A hasánál hagysz kis időt, csókolgatod vagy mintha nyelves csókot adnál rá. Utána a combját/belsőcombját ugyan így. Csókolgatod, nyelves csókot adsz rá gyengéden markolod vagy épp az ajkaidat húzod rajta végig. Húzod az agyát egy picit, hogy minél türelmetlenebb legyen. Aztán közelebb csókolgatsz a puncijához. Körbe csókolgatod ugyan azzal a technikával mint a combját. Masszírozhatod közben két ujjal közrefogva. Játszhatsz a kis ajkakkal,beszívhatod, csókolgathatod,szopogathatod. A csiklóját először valamelyik oldalról elkezded izgatni a nyelveddel. Elidözöl vele..aztán a másik oldalról. Ennek is hagysz egy kis időt aztán körkörösen nyalod. Közben odafigyelsz a nőre a testére, hogy jó e neki. Aztán végig nyalod lentről felfelé a punciját. Csinálhatod úgy is, hogy az ajkaid húzod rajta végig, csokolgatod vagy nyelves csókot adsz rá és az ajkaddal is izgatod. Szét is húzhatod közben. Beszívhatod a csiklóját és szopogathatod,nyalogathatod vagy ép az ajkaiddal is izgathatod. Minél több a nyál, annál jobb. Aztán közben ujjazhatod is. Először csak egy ujjal egy darabig aztán kettövel. Közben szophatod a csiklóját másik kézzel símogathatod a hasát, combját de a melleit is markolhatod. A tenyered felfelé néz, és a hüvely felső "falát" egy hívó mozdulattal ingerled. Ott lesz olyan rész ami érzékenyebb. Ha az ujjaddal megtaltad azt a pontot és látod a nőn, hogy élvezi, a szexnél az a "feladatod" hogy azt a pontot ingerelje a farkad. Elsőnek talán úgy a legegyszerübb ha a nő mondjuk a bal oldalán fekszik. A bal lábát kinyújtja a jobb lábát felemeli,felhúzza vagy a nyakadba teszi. Ugy könnyen tudod irányítani úgy a farkad, hogy minél jobban izgassa a hüvely felső falát!:) 23f
6 os Ha ez ilyen könnyen menne. :(
Sokkal fiatalabb vagy nálam, minden elismerésem. Szégyen hogy én még semmit se tudok nyújtani a nőknek. :(
8. 6-os vagyok. Szerintem az önbizalmaddal van a baj. Egy nő sem szereti az olyan férfiakat, akik önbizalomhiányosak, nyafognak.
Legyen önbizalmad. Ha legközelebb szexre kerül a sor, beszélj a nővel. Mi jó neki, mit hogy élvez. Ha nem egy fiatal kis "bolond" nőt fogsz ki, akkor segíteni fog. Mondani fogja mit, hogy csinálj. Mivel neki is érdeke az, hogy jó legyen. Csak ne így állj hozzá, hogy te béna vagy meg szerencsétlen. Nincs olyan, hogy béna férfi vagy béna nő. Rossz kommunikáció van vagy annak a hiánya! Ne add fel!! Nem vagy béna!:)) 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!