Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek ha egy 32 éves férfi jár egy 15 éves lánnyal, és szeretkeznek is?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 21:28
1/37 anonim válasza:
Én nem ítélem el mert nem érdekel ki mit csinál. Ha a kiscsaj beleegyezett akkor hadd menjen azonban elgondolkodtató hogy egy 32 éves férfi miért pont 15 évessel kefél.
2/37 anonim válasza:
Szuper tud lenni egy ilyen kapcsolat, ha helyén tudják kezelni a dolgokat, megvan a közös hullámhossz, és a férfi vigyáz a lányra, hogy ne sérüljön.
Komoly kapcsolat ilyen korkülönbséggal inkább 18+ felett működhet, de nem a belső dinamika, hanem a külső károgók miatt.
3/37 anonim válasza:
Nem ítélem el ha a lány akarja !
4/37 anonim válasza:
2 A te életed ennyire befolyásolja az, hogy ki mit szól a szíved választottjához? Te maganak szoktál part kerensi vagy másoknak?
6/37 anonim válasza:
Attól függ ki vagyok
Ha egy szemlélő akkor elítélem, ha én vagyok a 32 éves akkor pedig élvezem a szerencsémet.
7/37 anonim válasza:
Ezek a válaszok szörnyen megijesztenek...
9/37 anonim válasza:
Jogszabály szerint nem elítélendő, de azé' na egy 15 éves lány még eléggé éretlen. A többi attól függ... ha csak kihasználja, becsapja, csalódást okoz neki a pasi akkor elítélendő, ha segít neki hogy boldogabb legyen akkor meg az ő dolguk.
10/37 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, sőt, igencsak egészséges. Viszont szerintem egy ilyen viszonynak csak mint szexkapcsolat van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!