Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 32 évesnek nincs még gyereke?
F vagyok.
Nem vagyok incel volt régen nőm, de most nincs. Nem is az a baja néhány embernek a környezetembe, miért nincs nőm, hanem mikor akarok gyereket?
Ez ennyire ciki már 32 évesen?
Itt sok csaj van, akinek ennyi idős korában nem hogy gyereke nincs, hanem férfi még meg sem puszilta ott, ahol pisil.
Pedig kaphatnának segítséget, de valahogy nem érdekli őket a minőség, és a magas színvonalú eroti-intellektuális empátia.
Tapasztalt férfi
#8 nem azt mondta, hogy szűz, hanem hogy gyereke nincs...
Kérdező: hát sokak szerint ciki, mert hogy ilyen korban már illene, még ilyenek, de ha te nem akarsz még, akkor ne csinálj. Férfiként megvan az az előnyöd, hogy te 50+ évesen is tudsz majd gyereket csinálni. A nőket jobban szorítja az idő, nekik azért fiatalon könnyebb kihordani a gyereket.
Sztem ha valaki nem akar gyereket, az nem is lenne jó, felelős szülő. Nekem is ezért nincs még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!