Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki, ha 32 évesnek nincs még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha 32 évesnek nincs még gyereke?

Figyelt kérdés

F vagyok.

Nem vagyok incel volt régen nőm, de most nincs. Nem is az a baja néhány embernek a környezetembe, miért nincs nőm, hanem mikor akarok gyereket?

Ez ennyire ciki már 32 évesen?

2023. máj. 7. 16:58
1 2
 11/18 he84 ***** válasza:
76%
Nem ciki egyáltalán, ne hallgass azokra, akik rá akarnak venni akár burloltan is. A te életed, te döntöd el és nem más, ez független a korodtól is. Az ilyeneket inkább kerüld.
2023. máj. 7. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindenképp jobb, mint a rokonaim, akik mindketten fejenként 2 mérnöki diplomával rendelkeznek. Ennek ellenére a nő még fél éves se volt a gyereke, mikor azon problémázott, hogy elege van, mert ő szórakozni akarna menni meg minden.
2023. máj. 7. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Látom sok itt a büdöslyukú femcel...
2023. máj. 7. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Halod én 40 évesen szültem meg a kisfiamat
2023. máj. 7. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, én 30 éves férfiként már nem is akarok gyereket. Körülöttem már mindenki házas, a társaságom fele már babázik. Ha téged nem zavar, akkor kinek mi köze van hozzá? Megúszol egy csomó fejfájást és felesleges pénzkidobást...Tekints rá pozitívumként.
2023. máj. 7. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Na ez a másik a babázós társaság. Semmiről se lehet velük dumálni csak a gyerek...

Engdm ez zavar, hogy házasság meg gyerek után már lőttek az együtt lógásnak, stb.

2023. máj. 8. 05:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

38 éves nő vagyok, (szerintem) csinos, saját lakással, jó anyagi körülmények között élek. Szinte soha nem volt hosszabb, komoly párkapcsolatom. (de nem azért, mert a munka töltötte ki az életem!)

Állandóan azt hallgattam édesanyámtól, rokonoktól, hogy miért nincs senkim...tavaly óta együtt vagyok egy férfival, minden szuper.

Fél éve azt hallgatom, hogy mikor házasodunk össze és mikor lesz gyerekünk.

Azt bezzeg senki nem kérdezi meg, hogy amúgy boldog vagyok e.

Imádom a gyerekeket, de nem vagyok egy ősanya típus, sosem éreztem azt, hogy életem célja az, hogy gyerekeket neveljek, pedig szerintem jól menne.

Túl kell lendülni ezen...a lényeg, hogy boldog legyél. Ha ez Neked egyedül is megy, akkor szuper. Ha párkapcsolatban boldogabb lennél, akkor viszont tenni kell érte.

2023. dec. 17. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Nekem 39 éves férfiként sincs és később sem akarok. Anyámnak is megmondtam, ő sem hozza már fel, a többi ember addig sem emlegette nekem. Ha mondjuk 2003 lenne, akkor mást sem hallgatnék, mint hogy pedig mennyire csodálatos a szülővé válás, nem tudom, mit hagyok ki! Ahogy más is írta, szerencsére ma már sokkal normálisabban állnak ehhez az emberek, és nem szólnak bele a más dolgába.
2023. dec. 17. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!