Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 32 évesnek nincs még gyereke?
F vagyok.
Nem vagyok incel volt régen nőm, de most nincs. Nem is az a baja néhány embernek a környezetembe, miért nincs nőm, hanem mikor akarok gyereket?
Ez ennyire ciki már 32 évesen?
Na ez a másik a babázós társaság. Semmiről se lehet velük dumálni csak a gyerek...
Engdm ez zavar, hogy házasság meg gyerek után már lőttek az együtt lógásnak, stb.
38 éves nő vagyok, (szerintem) csinos, saját lakással, jó anyagi körülmények között élek. Szinte soha nem volt hosszabb, komoly párkapcsolatom. (de nem azért, mert a munka töltötte ki az életem!)
Állandóan azt hallgattam édesanyámtól, rokonoktól, hogy miért nincs senkim...tavaly óta együtt vagyok egy férfival, minden szuper.
Fél éve azt hallgatom, hogy mikor házasodunk össze és mikor lesz gyerekünk.
Azt bezzeg senki nem kérdezi meg, hogy amúgy boldog vagyok e.
Imádom a gyerekeket, de nem vagyok egy ősanya típus, sosem éreztem azt, hogy életem célja az, hogy gyerekeket neveljek, pedig szerintem jól menne.
Túl kell lendülni ezen...a lényeg, hogy boldog legyél. Ha ez Neked egyedül is megy, akkor szuper. Ha párkapcsolatban boldogabb lennél, akkor viszont tenni kell érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!