Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor mondjátok,hogy egy pasival rossz a szex?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 15:40
1/7 anonim válasza:
szerintem mindenkinek mas igenye van ezzel kapcsolatban, van aki szeret iranyitani, van aki iranyitott szeret lenni, van akinek a hosszabb elojatek jon be van akinek nem, ha "rossz" a szex azt talan ugy lehet ertelmezni, hogy nincs meg a kello osszhang
2/7 anonim válasza:
Ha nem figyel rám.
Ha nem elégít ki.
3/7 anonim válasza:
Ha valami számomra beteg fétise van, ha gyorsan elsül, ha túl kicsi neki, ha alacsony a libidója, ha önző, ha azt se tudja, hogy érjen hozzám. Illetve ha nincs meg a kémia, a szenvedély.
4/7 anonim válasza:
Mikor beleegyezésem nélkül történik.
5/7 anonim válasza:
Amikor olyan sótlan, száraz, unalmas, monoton...
6/7 anonim válasza:
Nem elégít ki, nem kérdez, nem kommunikál, rövid az előjáték/nincs előjáték (változó, hogy mikor mennyi kell, én szólok, ha nem volz elég).
Aki csak b@szni akar, és nem pedig együtt lenni velem (csak a saját vágyainak a kielégítése érdekli, én magam nem), az mindig rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!