Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan srác,rossz vele a szex. Adjak még egy
esélyt vagy már nem változik?
Hát ha nagyon tetszik külsőre, akkor érdemes lenne megtartani.
2023. máj. 5. 22:33
Kedves leánykám, a baj Veled van, hogyha a szexre akarod építeni a bűnös kapcsolatot... Te férfire vágysz? Mert ha igen, akkor nem a szexből indulsz ki. Tudod a szerelem nem az állatias szexnél kezdődik, hanem a szívben. És a szerelem, hazasság után a szex biztos hogy jó lesz. Ha ellenben neked csak a kielégítő kemény húsdarab kellene, akkor azt mondanám, nem férfit keresenél, hanem csődört, kant. Szóval kicsir gondold at
2023. máj. 5. 22:33
Elozo vagyok. Az oriasi bagy baj, ha neked nem elony hogy egy tiszta ferfi, aki tapasztalatlan es szuz. Te is inkabb vigyaznal magadra, becsuletedre vaalna hidd el... F
2023. máj. 5. 22:34
Döntsd el szerintem, mit szeretnél az legyen az első lépés.
1. Csak szexelni minél nagyobbal, és jobbal, és nem akarsz senkit tanítgatni semmire. --> Ebben az esetben, keress a való életben, vagy társkeresőn minél tapasztaltabb férfit, és ennyi.
2. Ha nem csak szexet akarsz ettől a sráctól, hanem mondjuk kapcsolatot is, és jól megvagytok, vonzódtok egymáshoz. --> Biztos, hogyha segítesz neki és mondod neki mit hogyan szeretsz, és gyakoroltok, megismeritek a másik testét, onnantól egyre jobb lesz ő is, meg te is.
2023. máj. 5. 22:40
Itt komoly kérdések vannak, úgy mint életkor, tapasztalat, stb. Ez a dolog huszonéves korig még oké, utána nem nagyon.
2023. máj. 5. 22:41
Ez a kérdés az amire csakis te tudsz választ adni! Minden attól függ mennyi türelmed van, mennyire kötődsz érzelmileg a sráchoz. Döntsd el hány dobást adsz neki és mikor érzed azt, hogy nah ebből már elég, nem vágysz megint a szerencsétlenkedésre hanem inkább dugni akarsz egy jót. Hogy ez a pillanat hol van... - na ez az, amint írtam csakis te tudod eldönteni.
2023. máj. 5. 23:00
Gyorstüzelőkre teljesen felesleges vesztegetni az idődet. Nekem is volt dolgom eggyel, bármit is csinál, gyorstüzelő marad. Semmit nem számít milyen jól néz ki, az sem hogy milyen a szíve meg az érzelmei. Kielégíteni soha nem fog tudni. Most dobd ki amíg nem bonyolódsz bele jobban...!!
24L
2023. máj. 5. 23:23
Ha tetszik valaki, akkor ne a szexel foglalkoz, hanem ismerkedjetek. És majd ha pár honap mulva mind ketten szexelni akartok akkor probálkozatok.
De egy ismeretlennel, érzelmek nélkül, persze hogy bénázás megy.
2023. máj. 6. 01:18
7: Hülye vagy. A férfiak normál orgazmusa 2 perc.
2023. máj. 6. 01:21
10/12 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni,hogy nem kapcsolat és nem is szeretnénk egyiken sem. Több éve ismerjük egymást,szóval ismerkedés megvan. Igen eddig tetszett külsőre,vonzódtam hozzá,de már nem. Csak laza baráti dolognak indult.
Kapcsolódó kérdések: