Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztalatlan srác,rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatlan srác,rossz vele a szex. Adjak még egy esélyt vagy már nem változik?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta tetszett egy pasi,de 2x találkoztunk,ami nem volt jó. Gyorstüzelő,félénk,nemismeri az előjátékot,kb minden rossz volt vele. Menstségére szolgáljon,hogy ha mondok valamit,odafigyel. De nem szeretem,ha nekem kell tanitgatni valakit. Meg lehet még az összhang? Vagy hagyjam??
2023. máj. 5. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha nagyon tetszik külsőre, akkor érdemes lenne megtartani.
2023. máj. 5. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Kedves leánykám, a baj Veled van, hogyha a szexre akarod építeni a bűnös kapcsolatot... Te férfire vágysz? Mert ha igen, akkor nem a szexből indulsz ki. Tudod a szerelem nem az állatias szexnél kezdődik, hanem a szívben. És a szerelem, hazasság után a szex biztos hogy jó lesz. Ha ellenben neked csak a kielégítő kemény húsdarab kellene, akkor azt mondanám, nem férfit keresenél, hanem csődört, kant. Szóval kicsir gondold at
2023. máj. 5. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Elozo vagyok. Az oriasi bagy baj, ha neked nem elony hogy egy tiszta ferfi, aki tapasztalatlan es szuz. Te is inkabb vigyaznal magadra, becsuletedre vaalna hidd el... F
2023. máj. 5. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Döntsd el szerintem, mit szeretnél az legyen az első lépés.

1. Csak szexelni minél nagyobbal, és jobbal, és nem akarsz senkit tanítgatni semmire. --> Ebben az esetben, keress a való életben, vagy társkeresőn minél tapasztaltabb férfit, és ennyi.

2. Ha nem csak szexet akarsz ettől a sráctól, hanem mondjuk kapcsolatot is, és jól megvagytok, vonzódtok egymáshoz. --> Biztos, hogyha segítesz neki és mondod neki mit hogyan szeretsz, és gyakoroltok, megismeritek a másik testét, onnantól egyre jobb lesz ő is, meg te is.

2023. máj. 5. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Itt komoly kérdések vannak, úgy mint életkor, tapasztalat, stb. Ez a dolog huszonéves korig még oké, utána nem nagyon.
2023. máj. 5. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez a kérdés az amire csakis te tudsz választ adni! Minden attól függ mennyi türelmed van, mennyire kötődsz érzelmileg a sráchoz. Döntsd el hány dobást adsz neki és mikor érzed azt, hogy nah ebből már elég, nem vágysz megint a szerencsétlenkedésre hanem inkább dugni akarsz egy jót. Hogy ez a pillanat hol van... - na ez az, amint írtam csakis te tudod eldönteni.
2023. máj. 5. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Gyorstüzelőkre teljesen felesleges vesztegetni az idődet. Nekem is volt dolgom eggyel, bármit is csinál, gyorstüzelő marad. Semmit nem számít milyen jól néz ki, az sem hogy milyen a szíve meg az érzelmei. Kielégíteni soha nem fog tudni. Most dobd ki amíg nem bonyolódsz bele jobban...!!

24L

2023. máj. 5. 23:23
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Ha tetszik valaki, akkor ne a szexel foglalkoz, hanem ismerkedjetek. És majd ha pár honap mulva mind ketten szexelni akartok akkor probálkozatok.

De egy ismeretlennel, érzelmek nélkül, persze hogy bénázás megy.

2023. máj. 6. 01:18
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
7: Hülye vagy. A férfiak normál orgazmusa 2 perc.
2023. máj. 6. 01:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni,hogy nem kapcsolat és nem is szeretnénk egyiken sem. Több éve ismerjük egymást,szóval ismerkedés megvan. Igen eddig tetszett külsőre,vonzódtam hozzá,de már nem. Csak laza baráti dolognak indult.
2023. máj. 6. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!