Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli nők, összejönnétek egy 25 éves szűz férfivel, ha tudnátok róla, hogy ő szűz, és egyébként szimpatikusak vagytok egymásnak?
Nem vagyok nő - ezt le kell szögeznem hogy (heteró) férfi vagyok
Egyrészt itt igazából nem nagyon fogsz normális és kielégítő választ kapni (mert a felhasználók nagyrésze degenerált szexfüggő) így gondoltam hogy leírom a nézeteimet és tapasztalataimat a témában.
Igazából nincs két egyforma nő, lehet hogy az egyik egy futó kalandot akar, a másik komolyat viszont neki is volt már pár kapcsolata és nem akar belemenni egy új kapcsolatba egy teljesen tapasztalatlan férfival
(és itt a tapasztalatlan alatt nem csak a szexuális tapasztalatot értem hanem a párkapcsolati tapasztalatot. Hogy mennyire ismered saját magadat ahhoz hogy tudd hogy mit akarsz egy párkapcsolattól. Hogy milyen személyiségű nőt keresel magad mellé aki kiegészít).
Azért van jópár 20-on éveiben járó tapasztalatlan nő is aki ugyanúgy hasonlóan tapasztalatlan férfit keres maga mellé.
Ha a többi dolog rendben van veled (hogy nem vagy lecsúszott alkesz drogos hajléktalan vagy hasonló) akkor biztosan megtalálod majd a foltodat :) .
Én nem vagyok már szűz, bőven volt nő.. Nem kevés. Jelenleg 27 éves vagyok, de szerintem gusztustalan az itteni és a lányok hozzáállása..
Ti igénylitek a figyelmet, de ha fordítva kéne nem adtok semmit?! :)
Ilyenkor örülök, hogy a nőket akikkel voltam eltudtam választani egymástól..
Aki megérdemelte: tartalmas szeretkezés - aki meg nem, kb. Egy használt zsebkendő lett belőle. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!