Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 körüli nők, összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 körüli nők, összejönnétek egy 25 éves szűz férfivel, ha tudnátok róla, hogy ő szűz, és egyébként szimpatikusak vagytok egymásnak?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 25. 15:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
30: Miért is baj hogy megkérdeztem? Csak tisztázni szerettem volna hogy felnőtt férfival akarsz összejönni és nem kiskorúval.
2023. ápr. 26. 23:18
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

9. Ezért kell nőkkel ismerkedni, nem lányokkal.

Ennyi a tanulság. :)

2023. ápr. 26. 23:37
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

22. Nekem például fontos a szex, de nem minden áron.

Párom van, több mint másfél éve. Kompromisszum egy kapcsolat és bizalom, ezek nélkül nem igazán jó a szex sem. Azért figyelembe veszem azt ha fáradt vagy álmos, ahogy ő is ja bealszom a sorozat alatt például:)

Pedig mint írtam, számomra baromi fontos és eléggé szeretem is, finnyás sem vagyok.

2023. ápr. 26. 23:39
 34/37 anonim ***** válasza:
95%
30. Én 23 évesen nőnek érzem magam, főleg hogy a korombelieknél jóval érettebb vagyok. Nos, akkor én feleség lennék? Párom még nem kért meg és anya sem vagyok.. :)
2023. ápr. 26. 23:41
 35/37 anonim ***** válasza:
94%
Az 5-ös se az értelmes emberek közé tartozik, egy marha jót röhögtem, pali ha a korosztályt megjelölik akkor mi a tökömért kell válaszolnod, ha boven a 40 feletti korosztály érdekel :DD 22f
2023. ápr. 27. 04:40
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Igrn, engem nem érdekel, hogy szűz-e valaki. Az már zavarna, ha előttem sok nővel lefeküdt volna, mert nem tetszik, ha valaki fűvel-fával szexel. Nálam ez lenne kizáró és nem az, hogyha valaki szűz. Nem vagyok türelmetlen sem, bele lehet jönni hamar ezekbe a dolgokba. De az sem baj, ha hetekbe, hónapokba telik, nem vagyok szexmániás. Rásegítek a kezemmel és tuti lesz orgazmusom addig is. Nem tudom miért vannak ennyire rápörögve arra sokan, hogy szűznek lenni olyan nagy dolog, mert nem az. Az meg a másik, hogy sok önző pasi van, aki hiába szexelt már sokszor, mégis sz@r az ágyban, mert csak a maga kielégülését tartja szem előtt.
2023. ápr. 29. 11:12
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavarna, ha 800 nővel lett már volna ennyi idősen. Egyéb dolog nem lehet akadály. Másrészt időben vagy, én is 24 évesen vesztettem nőként.
2023. máj. 12. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!