Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli nők, összejönnétek egy 25 éves szűz férfivel, ha tudnátok róla, hogy ő szűz, és egyébként szimpatikusak vagytok egymásnak?
Biztos, hogy nem.
Nagyon életképtelen az a férfi, aki 25 évesen még mindig szűz. Így nem kínoznám magam azzal, hogy balf@szokra fecséreljem az időm.
35N
Ha jófej és alapvetően kijövünk, akkor összejönnék. Valóban nem mindegy miért szűz. Pl én is 21 évesen vesztettem el, gimi alatt úgy voltam vele, hogy az igazival akarom majd, egyetem alatt meg jött a covid aztán mini mélydepresszió és mire abból kijöttem, lediplomáztam... Még mindig szűzen, majd megismertem jelenlegi páromat és vele vesztettem el 2,5 hónap után, mert addigra inkább úgy voltam vele, hogy nem egy futó kalanddal akarom az elsőt. Hozzáteszem, nem bántam meg, hogy így alakult, mégis sokszor éget az érzés, hogy tizenévesen kimaradtak dolgok. Az meg megint másik eset, ha valaki introvertált, esetleg antiszociális típus, vagy mindenkit hibáztat hogy "neki nem jut nő" de nem is tesz érte.
Egy szó, mint száz, nem mindegy milyenek a körülmények, na.
Hát valahogy mindenki szűzen kezdi az elsőt.:DD
Szval én meg nem találkoztam olyannal, aki elsőre nem volt az.
Ezekszerint csak elvette azt is valaki nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!