Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli nők, összejönnétek egy 25 éves szűz férfivel, ha tudnátok róla, hogy ő szűz, és egyébként szimpatikusak vagytok egymásnak?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 15:21
21/37 anonim válasza:
#20: Persze, csak nem mindegy hány évesen.
22/37 anonim válasza:
Miért a szexualitás kategóriába írtad ki ezt a kérdést? Itt zömében olyan nők vannak, akiknek az életében a legfontosabb dolog a szex. Mit vársz tőlük? Naná, hogy olyan pasi kell nekik, aki egy este alatt 4-5x is végig megy rajtuk (aztán másnap meg majd valaki máson 🤣).
Magyarul a kapott válaszok nem reprezentatívak.
23/37 anonim válasza:
Igen, összejönnék.
Nagyon nemérdekelne hogy szűz-e vagy sem. Ha szóbakerülne rákérdeznék de ez számomra nem mérvadó.
26/37 anonim válasza:
Nem az érdekel hogy szűz-e vagy sem. A párom is velem veszítette el, az sem zavart.
Ne legyen önző, emberileg ne legyen suttyó sem tiszteletlen.
Tiszteljen, szeressen, elégítsen ki ahogy én őt.
23/N
27/37 anonim válasza:
27/N és szűz vagyok. Számomra óriási megtiszteltetés lenne, ha valakivel együtt veszíthetnénk el. Nem szégyen várni a szerelemre.
28/37 anonim válasza:
32 éves szűz nőként egy fiatalabb, szűz fiú az esetem. 5 évet tartok reálisnak, de majd amit hoz az élet. Egy tíz évvel idősebb nem szüzet XD
29/37 anonim válasza:
28: fiú alatt férfit értesz, ugye?
30/37 anonim válasza:
29. Gyerek vagy még, ha ilyenek szúrják a szemed. Szánalmas. Értelmes választ már nem tudsz adni a kérdezőnek. Számomra mindegy, fiú vagy férfi, míg nem látszódnak az öregedés előrehaladott jelei. A nő szóról is inkább egy feleség, anya jut eszembe/vagy vmi testiséggel kapcsolatos negatív jelző. Nem is szeretem. Mások vagyunk. Nem ez a fogalmi differencia adja az érettség, a felnőtt és a gyerek minőségi megfelelőjét. Érd be a magyarázattal. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!