Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb lány alacsonyabb fiú felállás, volt már benne részed, ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 15:47
2/15 anonim válasza:
Volt. A barátnőm 185 cm magas volt, én meg csak 180. Egyáltalán nem volt kövér, de mégis fura volt első pár alkalommal egy nálam nagyobb testtel "birkózni". Hamar megszoktam, sokáig együtt voltunk.
3/15 anonim válasza:
Furcsa volt.
Barátságnak indult, egyre több lett belőle. Egy idő után nem zavart.
Ha anyám másképp all a dolgokhoz meg ma is együtt vagyunk.
4/15 anonim válasza:
Egy magas lánnyal ismerkedtem, mert nem érdekelt a különbség. Kellett nekem ő nagyon, de aztán elképzeltem milyen lenne vele és nem biztos, hogy férfinak tudnám érezni magam mellette.
Pedig nagyon megkedveltem.
5/15 anonim válasza:
8 éve ez a felállás 4-5 centi. Egyikünket sem zavarja :) - igen, akadt a családban, akit igen, szóvá is tette. Na, vele nem sűrűn beszélek.
6/15 anonim válasza:
5-ös, minden tiszteletem, teljesen mindegy milyen nemű vagy, őszintén mondom, hogy az ilyen emberektől lesz jobb ez a világ!! Én kétszer egy "olyan" lánnyal voltam, de a második alkalommal az utcán is mutatkoztunk, mert együtt mentünk a "tett" helyszínére, és magasról letojta az egészet, a másik hölgy akivel voltam ( én 170 cm vagyok kb) ő is 180 Cm-nél magasabb volt, laza kapcsolatban voltunk, és amikor egy vidéki nagyváros főutcáján mentünk és furán néztek ránk, direkt átölelt és hosszan megcsókolt. Talán az lehet a titok, hogy én sem éreztem kisebbrendűnek magam, és egyik lány sem éreztette azt, hogy ő több/ jobb lenne csupán a magassága miatt.
7/15 anonim válasza:
max 5 centi volt, az is szexkapcsolatban, még így is frusztrált
N
8/15 anonim válasza:
170 vagyok, volt tizenegy centivel magasabb barátnőm, nagyon hirtelen, szerettem belé, nagyon nehéz kapcsolat volt, még nehezebb volt elengedni, két évvel a szakítás után is kínlódom miatta. Ehhez mondjuk a magasságkülönbségnek nem sok köze van, illetve tudom, hogy Őt zavarta, engem egyáltalán nem.
9/15 anonim válasza:
Magas lány vagyok, többször volt alacsonyabb fiúval kapcsolatom, és egyáltalán nem zavart, nem centire mérem az embereket.
10/15 anonim válasza:
Kidöntve minden fa megmászható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!