Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a pasinak,hogy rossz az ágyban,azért nem akarok semmit többet? Vagy csak szimplán nemet? Többi lent
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sraccal,megbeszéltük semmi komoly,csak baratsag extrakkal. De az elejen is fura jött ki,hazudozott,tette magát, mire szexre jutottunk nagyon borzalmas volt,adtam még egy esélyt,azis. Neke már nemjön be,nem akarok tőle semmit. Megbántani sem akarom,de nagyon nagy mellénnyel van magaról közbe semmi,egy nulla. Ő akar többet. Elmondjam a miértjét vagy csak pattintsam le?2023. máj. 6. 13:40
1/8 anonim válasza:
Lepj tovább ha nem jó a szex, főleg hogy ez csak egy barátság extrákkal volt.
Lesz majd más akivel csinalhatod ezt
3/8 anonim válasza:
Szégyenletes hogy lányként ilyenek az igényeid. Valtoztass es normális ferfire vagyj viselkedj normalis lanykent. Nem pedig fajtalankodni
4/8 anonim válasza:
Csak pattintsd le, ne mondd el neki, kínlódjon vele más.
5/8 anonim válasza:
Persze, mondd el neki. Hátha tanul belőle.
6/8 anonim válasza:
Én a pasi helyében tudni akarnám.
7/8 Marci71 válasza:
Ha csak annyit mondasz hogy szar az ágyban annak nincs sok értelme. Ha el is mondod neki kicsit konkrétabban higy mi a gond és min változtathatna annak esetleg van értelme. Hátha tanul belőle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!