Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire zavarna titeket,ha a szexpartnereteknek aranyere lenne? Időnként kitüremkedik és félek mi lenne, ha pont szex közbe jön ki, és észrevenné.Régebben voltunk már együtt, de akkor nem volt ilyen problémám. Nem akarok csalódást okozni. N
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 19:01
1/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna...Emberek vagyunk, nem? -_-
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem attól is függ, mennyire feltűnő.
3/12 anonim válasza:
semennyire. A nőt akarom, nem a tökéletesséet ;)
4/12 anonim válasza:
Ezek természetes dolgok! Nekem is van! Akinek nem tetszik, az nem is szeret igazából!
6/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de ha téged zavar, akkor sebészet és helyi érzéstelenítéssel pillanatok alatt megoldják.
7/12 anonim válasza:
Rendszeresen nyalogatnam neki, hogy helyre jöjjön 😊
8/12 anonim válasza:
Nekem is van, sajnos vissza sem megy. Egyáltalán nem zavarja a páromat, pedig legtöbbször hátulról csináljuk, és kizárt, hogy ne lássa.
9/12 anonim válasza:
tegnap 22:28 Mert egy normális férfi aki szereti a barátnőjét és nem egy kisgyerek!
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, sőt, ha elmondaná, nagyon tisztelném érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!