Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar a nőm leszopni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar a nőm leszopni, pedig már 4 éve együtt vagyunk és nekem nagyon kell, hogy szopást kapjak. Szerintetek az normális, hogy azt mondja inkább szopjon le más?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Én sem vagyok hajlandó senki farkát a számba venni.

Ám én nem is teszek tönkre egy pasit ezzel, inkább maradok magam.

Ha engedi, hogy más tegye meg, akkor élj a lehetőséggel. Vagy lépj ki a kapcsolatból

2023. ápr. 2. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Én férfi vagyok és nem erőltettem ezt, ha nem akar akkor minek erőltessem. Amit szeret csak azt kell erőltetni. Ne legyél már önző!!! Akkor inkább csapd ki.
2023. ápr. 2. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ne erőltesd, rosszlányokon keress sos franciára partnert és a kecske is jól lakik ,de a káposzta is megmarad.
2023. ápr. 2. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Nézd, ha nem szopik, az az ő dolga. Majd leszop valaki mást.

Ha neked nagyon kell de nem teszi meg és mégis madár vagy, az meg már a te sarad. Ha büdös/igénytelen a pöcsöd az is a te sarad.

Az viszont nem normális ha azt mondja szopjon le más. Ha csak blöfföl és nagyzol/jampizik az ultra nagy szégyen. Ha pedig érzelmileg ez neki full mindegy, akkor már tudjuk miért nem szop le (téged).

2023. ápr. 2. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Én otthagynám.
2023. ápr. 2. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egyik régi barátnőm volt ilyen, nem orálozott, és ő nem is engedte a nyalást. Azt tudta, hogy a férje oda van érte, ezért ő maga fizette be prostinál minden hónapban egy francia órára, nehogy ezért elhagyja.

De volt olyan amikor kocsival mentek valahová, megálltak egy prosti mellett, kifizette a barárnőm és addig sétált egyet, vagy a kurta meg a férje mentek el a bokor kögé szopatni.

2023. ápr. 2. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hali. Egyértelmű, hogy szexuális tekintetben nem illetek össze. Szerintem mindkettőtöknek az a legjobb, ha minél korábban elválnak útjaitok.

32 F

2023. ápr. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!