Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar a nőm leszopni, pedig már 4 éve együtt vagyunk és nekem nagyon kell, hogy szopást kapjak. Szerintetek az normális, hogy azt mondja inkább szopjon le más?
Én sem vagyok hajlandó senki farkát a számba venni.
Ám én nem is teszek tönkre egy pasit ezzel, inkább maradok magam.
Ha engedi, hogy más tegye meg, akkor élj a lehetőséggel. Vagy lépj ki a kapcsolatból
Nézd, ha nem szopik, az az ő dolga. Majd leszop valaki mást.
Ha neked nagyon kell de nem teszi meg és mégis madár vagy, az meg már a te sarad. Ha büdös/igénytelen a pöcsöd az is a te sarad.
Az viszont nem normális ha azt mondja szopjon le más. Ha csak blöfföl és nagyzol/jampizik az ultra nagy szégyen. Ha pedig érzelmileg ez neki full mindegy, akkor már tudjuk miért nem szop le (téged).
Az egyik régi barátnőm volt ilyen, nem orálozott, és ő nem is engedte a nyalást. Azt tudta, hogy a férje oda van érte, ezért ő maga fizette be prostinál minden hónapban egy francia órára, nehogy ezért elhagyja.
De volt olyan amikor kocsival mentek valahová, megálltak egy prosti mellett, kifizette a barárnőm és addig sétált egyet, vagy a kurta meg a férje mentek el a bokor kögé szopatni.
Hali. Egyértelmű, hogy szexuális tekintetben nem illetek össze. Szerintem mindkettőtöknek az a legjobb, ha minél korábban elválnak útjaitok.
32 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!