Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz húzás volt,hogy óvszer nélkül dugtam meg egy frissen felszedett néger nőt?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 22:12
2/15 anonim válasza:
Legfeljebb AIDS -es lettél. Az meg jó mert legalább hamarabb meghalsz,nem kell nyugdíjas korodig dolgoznod.
3/15 anonim válasza:
Olyanok vagyoktok, igen nem tetted jól és lehetsz HIV es de napjainkban a HIV egy olyan betegség amit nagyon jol tudnak kezelni es aki az is nem fertőző,ha szedi a gyogyszereket(nézzétek utána). Sok betegség van amit elkaphatsz de szerintem nem nagyon van olyan ami nem gyógyítható még hiv is valamilyen szinten, de ja hülyeség volt, de kicsi az esélye, remenykedj. Ha parazol el tudsz menni vérvizsgálatra
4/15 anonim válasza:
Bárkit rossz húzás ismeretlenül óvszer nélkül megdugni. Nem minta én nem csináltam volna ilyet. Ez persze kamu kérdés.
5/15 anonim válasza:
Mivel csak álmodban történt, így nem lesz semmi baj…. 🤣😂🤣😂
6/15 anonim válasza:
Miért kell minden kérdés alá valakinek beírnia, hogy kamu? Budapesten simán fel lehet szedni nigger csajokat, hogy egyéb európai városokról ne is beszéljünk. Kérdés, hogy milyeneket.
8/15 anonim válasza:
#6: Szerinted mennyi a valószínűsége, hogy valaki frissen felszed egy néger nőt, óvszer nélkül megdugja, aztán megkérdezi a gyk-n, hogy jó ötlet volt-e? 0.0001% kb. Egy idióta valami faluban kurvára unatkozik, fehér nőt sem látott életében. Erre veri.
9/15 anonim válasza:
#8 Nem tudom, miért ne lehetne ilyen? Feka társkeresőn ez nem olyan nehéz, a gyk meg egy közismert oldal, néha én is szoktam itt kérdezni ezt-azt, ha megdugok egy érdekesebb nőt.
10/15 anonim válasza:
Apa! Te élőben még p.inát sem láttál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!