Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha rossz lányokról nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rossz lányokról nem?

Figyelt kérdés
Ha rosszlányokról nem engedhetem meg magamnak, hogy szexet vásároljak, és kapcsolatban sem vagyok senkivel, akkor hol lenne érdemes szexet keresnem. Már nagyon ki vagyok éhezve, ami szintén meggátol abban hogy értékes nővel kialakítsak romantikus kapcsolatot. (már próbáltam) Köszönöm ha érdemben válaszolsz. 30/F
2023. ápr. 30. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Esetleg társkeresőn hasonló igényekkel rendelkező embert keresgethetsz.
2023. ápr. 30. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Tinder/badoo
2023. ápr. 30. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Most szexet kereselsz, vagy "romantikus" kapcsolatot akarsz kialakítani?
2023. ápr. 30. 17:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Szexuálisan vagyok ebben a pillanatban nagyon “éhes”. De elsősorban romantikus, tartós kapcsolatot keresnék. De már átestem a ló túloldalára, és akinél próbálkozni szeretnék, előbb érti meg, hisz azt, hogy én csak szexet szeretnék. Pedig nem. Azt is szeretnék, a legjobb lenne már az első alkalommal, de nem csak azt szeretném. Szóval ha lehetne tartós kapcsolat lenne a cél. Szóval csapdahelyzet, amibe én kerültem. Nem baj, legalább nincs elég pénzem, nem fogok elkezdeni ku_vázni. Legalább ebben is van valami jó.
2023. ápr. 30. 17:53
 5/11 A kérdező kommentje:
*érzi meg
2023. ápr. 30. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha olcsón kell akkor használd a jobb kezed, néha a balt is
2023. ápr. 30. 18:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék az önkielégítés függőjévé válni. Ha most kiverem magamnak azzal nem oldok meg semmi lényegeset.
2023. ápr. 30. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
azzal sem hogy a lehető legegyszerűbb, legkönyebb módját keresed hogy szép nőkkel szexelj
2023. ápr. 30. 18:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nincs mit tenni.
2023. ápr. 30. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
De, ismerkedj. Csak manapság nagy számokban tudsz ismerkedni idegenekkel mivel elég bizalmatlanok a lányok
2023. ápr. 30. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!