Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valamit rosszul csinálok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés
Vettem magamnak egy rezgő vibrit, csiklón nincs is semmi baj, el tudok élvezni. Viszont gondoltam, hogy kiprobálom hüvelyben is, hát ott nem volt valami jó. Nem fájt, de konkrétan semmit nem érzetem, hiába dugtam be és hiába rezgett. Valamit én csinálok rosszul? Egyáltalán nincs meg az, hogy én sikongjak az élvezettől... Amúgy fiúval még nem voltam. De gondolom nincs nagy különbség...

2023. máj. 1. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Óriási különbség van.

Sőt, fiú és férfi között is sok különbség van. Egyik eldurran hamar, fel se izgat rendesen, a másik pedig figyelmes és arra törekszik minden képességével hogy örömet okozzon. Adj Isten hüvelyi orgazmust is, mint jómagam.

Szóval nem életkor függő a dolog, a fiatalok se pontozzanak le!

Amúgy a vibrátor nem hüvelyi izgatásra van kitalálva. Arra ott vannak a dildók, sokkal másabb, kellemesebb anyagból és alkalmasabb formával/mérettel

Ha bármi kérdése van valakinek, privátban megtalál. De lehet nem azonnal írok vissza

2023. máj. 1. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Van különbség! A pasi nem csak bedugja neked (jó esetben!) ha nem elötte fel is izgat! Játszik a testeden/a testeddel mint egy hangszerrel, és csak aztán dugja be. Nagy a különbség!
2023. máj. 1. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen kettes, ebben legalább egyetértünk

A hangszeres hasonlat kimondottan tetszik, olykor én is ezzel a metaforával élek.

2023. máj. 1. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
1 es, 2 es, ha annyira értenétek hozzá, akkor tudnád hogy házastársi szerelem kell ehhez. És 1 es, ne vedd igy a szadra Urunk Szent Nevét! Az igazi szexuális élvezet nem állatias, hanem az igazi szerelmes hazasság szerves része... Ébresztő... F, 40 es
2023. máj. 1. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem csinálod rosszul, de a vibri egy élettelen valami! Az nem csókolja végig a testedet, nem nyal ki. Nagy a különbség egy normális pasihoz képest! 😊
2023. máj. 1. 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
4 es vagyok, a 3 asnak és mindenkinek, kérdezőnek is szól a valasz. A vibrátoros maszti és minden maszti egy ocsmányság. Öncélú visszaéléssé alacsonyítja a legszebb dolgok egyikét. Amivel hasonlóan tesznek házasságon kívül és aztán csodálkoznak, hogy nem megy, kiég stb.
2023. máj. 1. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. máj. 1. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:

6-os, a tudomány jelenlegi állása nem ezt mondja.

A hit más kérdés. Jogod van bigott vallásosnak lenni, hihetsz a lapos föld elméletben, és az se tilos hogy meg legyél győződve arról, hogy a Covid vakcinákkal olyan chipeket ültettek belénk, aminek hála már 5G -n keresztül tudják befolyásolni az életünket.

2023. máj. 1. 15:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor tudnátok segíteni, hogy mi az, amit tegyek, hogy élvezzem?
2023. máj. 1. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
42%

Hát... Talán valami mást kéne oda behelyezni. Talán mondjuk egy ügyes, lelkes pasinak, és akkor élznéd is. Főleg ha közben a szájával izgatja a csiklódat 😛, és tiszteletben tartja hogy szűz vagy, nem akarsz még igazán szexelni

Privátban elérsz.

2023. máj. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!