Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam,hogy előbb elélvezzen a számtól? Én csinálom rosszul? Vagy direkt húzza? Többi lent?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem orálisan kényeztetni a pasimat,meg is dícsér sokszor,hogy szereti ahogy csinálom..de általában előjátéknak szoktuk. Most úgy terveztük,hogy végig és a számba megy el.. de hosszú ideig csináltam,egyszer majdnem elment,de kérte hogy erősebben,de elfáradt a kezem,szám..aztán szex lett a vége. Ami nagyon jól működik köztünk,de most picit csalódott vagyok magamban,hogy nem sikerült,de máskor pl hamarabb elélvezett,ha szájjal csináltam. De most a vége felé már kb azt vártam mikor megy már el..direkt húzta volna ilyen sokáig? Vagy az volt a baj,hogy nem tudtam olyan erősen?2022. okt. 15. 21:56
1/3 anonim válasza:
Az hogy a pasidnak hogy jó csak a pasid tudja megmondani... ha mindenáron erre vágysz és kímélni akarod a kezed akkor végjátéknak fejezzétek így be. Amikor már közelít a pasidnál a vég, akkor váltsatok orálra.
2/3 anonim válasza:
Nem mindenkinek jön be a furuglya. Szólj a pasidnak, hogy 3-4 napig pihentesse a cerkát, valószínűleg 3 perc alatt el fog durranni.
3/3 anonim válasza:
Nyugalom, egyszer össze fog jönni, s utána már mindig úgy lesz. Férfiként mondom, hogy először tiszteletből nem élveztem az exem szájába (nem beszéltünk róla), s amíg föl nem hozta, mindig gátolt valami belülről. Azután egyszer elengedtem magam, sikerült, örült neki, én persze nagyon élveztem, na utána már nem tartott órákig. A mostani csajom csak nagyritkán engedi a szájába, de nem a világ vége. Türelem, meg lesz az!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!