Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én csinálom így, vagy mindenki így csinálja és egész eddig rosszul csináltam?
Kutya pózban eddig csak csípőből mozogtam a kezemmel pedig csak fogtam a popsiját De múltkor kipróbáltam azt, hogy milyen ha nem csak csípőből csinálom, hanem megfogom a lány derekát, és amikor én csípőből tolok, akkor kézzel magam felé húzom, tehát kézzel rásegítek a mozgásra.
Így sokkal jobb volt. Ezt így kell csinálni, egész eddig rosszul csináltam volna?
Ti is így szoktátok, vagy csak csípőből?
Ennek a következő szintje, hogy te nem is nagyon mozogsz, hanem a csajt húzogatod rá a farkadra, ha vékony, akkor a derekánál fogva, ha meg kicsit kerekebb, akkor a fenekére rámarkolva.
Én nagyon szeretem néha így is csinálni, kicsit őt "dolgoztatva". :D
Kutya pózban testből csapatom csattogtatom...nem csípőből.
Max az elején van lassú martogatós csípő, amíg rá nem tágul a nuni a farkamra mivel úriember vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!