Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy ne érezzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne érezzem magam ilyenek? Borzasztó hogy 50éves leszek és a fiatal lanyokra izgulok . Hasonló cipőben jár valaki vélemény ,tanács...?

Figyelt kérdés

Van párom akivel több mint jo a szex és megis meglátok egy fiatal csajt és máris ráizgulok,megkívánom!

Elitélendő de nem tudom mit tegyek ellene!

2023. ápr. 29. 10:26
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
80%
Ha nekem 20 évesen a 18-22 éves csajokra állt fel, akkor ciki, ha 50 évesen is feláll rájuk??? Szerintem tök normális. Ami akkor tetszett, most undorítónak kéne hasson? Nyilván 40-50-60 évesen az ember nem komoly kapcsolatra gondol egy 20-30-as csajjal, mert van egy nagyobb korkülönbség, mások a célok az életben. Viszont ha csak a szexre gondolunk és arra, hogy utcán megnézve gondol e arra egy idősebb férfi, hogy a fiatal 20-as csajszít, demeg... azzal semmi gond nincsen. Még akkor sem ha BDSM gondolatai is vannak. Mert az egy fétis. Valószínű már 20 évesen is ott bújkált benne, vagy meg is volt neki. Szóval nincs ezzel gond, és azzal se ha egy 50-es egy 20-as csajjal hetyeg. Tegye.
2024. ápr. 11. 10:29
 42/47 anonim ***** válasza:
24%
Lépj be a fideszbe. Ha van kötődésed bódító szerekhez talán még egyik szervezetében alelnök is lehetsz. Sőt ha 14- on kapnak, felmentések és ki is tüntetnek érte
2024. jún. 10. 17:13
 43/47 anonim ***** válasza:
81%

52 éves férfiként pár hónapja vagyok újra szingli második házasságomból (ill. még válófélben lévő). Évek óta nem volt nejemmel intimitás köztük, de nem csaltam meg. Amint felmentem egy párkereső appra, két nappal később már randim volt egy korombéli nővel. Elvált létére, aki állítólag két éve nem volt férfivel, kifogásolta, hogy még nem mondták ki a válásomat. Mintha ezen bármi is múlna ismerkedésnél! Hiszen csak azért tud erről, mert elmondtam. De ha egy papír többet nyom a latban, mint a kölcsönös vonzódás, hát szíve rajta. Tehát, nem volt folytatása a dolognak.

Érdekes módon a többi velem szimpatizáló nő szinte mind 40 alatti volt. Nagyjából 25-től 40-ig. Igen ritkán jelölt vissza vagy reagált megkeresésemre korombéli. Akikkel bármiféle tartalmas ismerkedés kerekedett ki, ők mind 26-36 közé estek, esnek. Pedig jómagam egyáltalán nem vagyok sportos, fiatalos megjelenés, habár nagypapa létemre nem nézek ki nagyfaternak sem. Aputestú vagyok, ahogy manapság divatos megfogalmazni. Erőssen mackós voltam, de a két év alatt 35 kilót adtam le, így 100-105 kilónál tartok 180 cm magasságomhoz.

Én úgy tapasztalom, a harminc körüli nők (+-5 év) abban az életkorban vannak, amikor már jellemzően csalódásokon is átestek, így már tudatosan keresnek párt. Kialakultak igényeik, vágyaik. Tisztában vannak vele, mit szeretnének a hátköznapokban és a kellemes pillanatokat nyújtó időkben, mit várnak el egy férfitől nappal vagy éjjel. Így elég sok nő képes tovább látni mint az orruk hegye és nem ragadnak le az életkor kérdésnél. A kölcsönös szimpátián, az azonos hullámhosszon van a hangsúly náluk.

Jómagam szintén nem az életkort helyezem a listám élére, ebben a tekintetben aránylag rugalmas vagyok. Lehetne korombéli is a randipartner, ám a negyven feletti nők igen magas számban megkeseredettek, sokan feladják az életet. Klassz dolog egyívású partnerrel lenni, élni, ám ezen túl tudom tenni magam, ha egy fiatalabbal passzolunk össze.

Szexuális téren sem állítanám (nagy jó ez a szó ide, állítom 😉😆) hogy kizárólag a fiatal nők mozgatnák meg a libidómat, az viszont tagadhatatlan, nagyobb arányban van közöttük szexi megjelenésű és viselkedésű.

Amíg együtt voltam feleségemmel és nem volt szex köztünk, addig bennem is volt némi kapuzárási pánik. Ennyi lenne az egész, innentől már nincs újdonság, nincs rendszeres intimélet? Férfi vagyok még egyáltalán vagy csak apuka, nagypapa, haver, munkatárs? Apám 92 éves, vagyis, ha azt nézem, életem felénél járok, ha megélem magam is ezt az életkort. Még közel ugyanennyi év van hátra, mint amit már leéltem, de mindez már nem férfiként, hanem csak egy személyként. Durva ebbe belegondolni! Egyértelmű, amíg még képes vagyok a szexre, addig kell megélni az élményeket. Ha feleségem ebben már nem partner, hát akkor majd lesz, aki még kíván engem férfiként is.

Depressziós hangulatomban a férfiasságomba vetett hitem is megingott néhány éve, amikor még feleségem hajlandó volt némi maszatolásra, ám passzivitása és önmagára nem adó igénytelensége annyira kiábrándító volt, hogy nem állt fel a kisfőnök. Nem tudtam eldönteni, csak a helyzetből adódóan van probléma vagy már nem működöm. A sors úgy hozta, betegségből eredően gyógymasszőrhöz kellett mennem. Amikor az átlagos, de nagyon szimpatikus negyvenes masszőrnőnél már az első kezelésnél merevedésem volt, egy szikla gördült le a lelkemről. Megy ez még nekem! 🙃✌️🚀 A válási helyzet óta pedig beigazolódott, nagyon működőképes vagyok! Szerencsére még a kék tablettával sem kell ismerkednem egyenlőre, a fiatalabb nők megteszik a megfelelő behatást! 😁

2024. júl. 16. 15:51
 44/47 anonim ***** válasza:
49%

Én meg pont 50-es,s akár mégidősebb nőkre bukok!

Számomra az érettebb,s főleg teltebb hölgyek a legszebbek a világon!

2024. júl. 17. 13:33
 45/47 anonim ***** válasza:
33%

Én is azt tapasztalom, a korombeli nők foglaltak, akik szinglik általában megkeseredettek vagy bányarémek vagy mindkettő. Nem konkrétan fiatalabbakra izgulok, mint a kérdező, ám azokkal könnyebben megy az ismerkedés, nekik még van lelkesedésük, lendületük. Nem vadászok rájuk, de ha adódik lehetőség, akkor élek vele.

Napokban kezdem nézni az Egy jó ember 10 napja krimi - akció - dráma trilógiát. Az első két részt néztem meg eddig. Abban is jól ábrázolják, az ötvenes pasiba a fiatal csajok hoznak életkedvet. Jó filmek, ajánlom őket! (második rész: Egy rossz ember tíz napja Harmadik rész: Egy kíváncsi ember tíz napja)

"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták, Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem. Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem." / KFT

nov. 13. 11:41
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem az embernek tetszik ami szép. Nézzed őket, de mindent a szemnek. :))
nov. 25. 18:46
 47/47 anonim ***** válasza:
Nem tudom, minek ezt a kérdést másfél év óta rendszeresen kiemelni? Egyébként én már 65 is elmúltam,de aki tetszik, az tetszik. Ma már az esélytelenek nyugalmával bámulhatom őket. Mert ugye fiatalon és szépen sem kellettem senkinek. De ott volt a remény, hiszen egy korban hozzám illővel akár több is történhetett volna. De csak szenvedés volt, mert soha nem jött össze semmi, senkivel.
dec. 9. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!