Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy ne érezzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne érezzem magam ilyenek? Borzasztó hogy 50éves leszek és a fiatal lanyokra izgulok . Hasonló cipőben jár valaki vélemény ,tanács...?

Figyelt kérdés

Van párom akivel több mint jo a szex és megis meglátok egy fiatal csajt és máris ráizgulok,megkívánom!

Elitélendő de nem tudom mit tegyek ellene!

2023. ápr. 29. 10:26
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%

#30, "16 éves nők" 😶😂😂😂😂😂

Akkor ezen az elven léteznek 16 éves férfiak is? 🤔😄😄😄😄

2023. aug. 20. 07:05
 32/47 anonim ***** válasza:
86%

51 éves vagyok. Régen, fiatalon az érett nőies nők tetszettek inkább. Perszer, nem vetettem meg a korombéli lányokat sem. A szépség nem korfüggő. Sőt, nem is konkrétan a szépség, hanem a kisugárzás, az a bizonyos pozitív érzés, ami megfog. Grafikus, festőművész, videógrafikus vagyok, mindig is vonzott ez a bizonyos plusz érzés. Idővel megtanultam különbéget tenni a kanosságom és a szépség érzete között. Nem mindig kell szexelni avval, aki vonzó számunkra, olykor elég megcsodálni. Biztos vagytok ti is vele, sokkal kellemesebb napotok lesz, ha láttok egy számotokra vonzó nőt, aki megfog, megmozgat bennetek valamit. Majd mentek tovább, de mégis feldobja a napotokat az a pozitív + érzés. Művészként ezt próbálom néha megfogni, megmutatni.

30-40 éves kort elérve jómagam is fokozatosan a fiatalabb nők felé kezdtem tendálni. Pár éve konkrétan a nálam fiatalabbak váltak vonzóvá számomra. Rájöttem, nagyban befolyásolja mindezt, hogy a fiatal nők szexin, kissé provokatívan viselkednek, öltöznek, úgy mond el akarnak kelni. Miközben a negyven feletti nők többsége leadja igényét, elveszti kisugárzását, számtalan még igénytelenné is válik. Evvel arányosan előtőr belőlük a házisárkánnyal keresztezett boszorkány. Mogorvák, kötekedők, okoskodók lesznek. Hogy a fenébe ne a fiatal nők válnának vonzóvá a férfiak számára? Azok, aki istenkirályként tekintenek az idősebb férfira, akik úgy sugározzák a szexualitást, hogy szinte látni lehet az aurájuk csillogó, vakító fényt. A féri pedig, akár egy bogár halad a fény irányába. 🤔😉🤪

Feleségem 52 éves. Régen tüzes, szenvedélyes, kedves, barátságos, aranyos, bájos volt, sőt még perverz is. Pár éve viszont megszűnt a szexuális vágya, igénytelen lett, természete olyan akár egy fúria, már közös programra sem mennék vele szívesen. Egyfajta lakótársi, baráti a viszonyunk.

Minden mást megkapok a 28 éves szeretőmtől, ahogy előtte a 35 évestől. De még egy szexmentes, egészségügyi masszőrnőtől is kellemesebb lesz a napom.

2023. aug. 20. 15:45
 33/47 anonim ***** válasza:
82%
Nincs ebben semmi elitèlendő, biztos lehetsz benne, hogy a felesègednek sem az 50 évesek tetszenek, hanem a fiatalok, mint minden normális embernek.
2023. aug. 29. 18:28
 34/47 anonim ***** válasza:
89%
A fiatalokra izgulok,az öreget dugom, ez így természetes mindenkinél.
2023. szept. 14. 08:48
 35/47 anonim ***** válasza:
84%
#32 a fiatalság nem függ össze a provokatív Öltözködéssel / viselkedéssel és nem össze keverni a pláza cicákkal mert sok fiatal lány van aki úgy öltözik mint én h nem vesz fel soha haspolot nem vesz fel kivágott ruhát mert jobb esetben amúgy nincs is neki olyanja vagy nincs pénze stílusos ruhákra csak a régiek vannak meg neki stb... És nem sminkeli magát agyon vagy nincs lehetősége rendbe tartani a haját ..
2023. szept. 14. 18:58
 36/47 NTBS ***** válasza:
100%
Semmit fogadd el az állapotod.
2023. nov. 5. 13:21
 37/47 anonim ***** válasza:
57%
Na mi van? ez a kérdés örökös kiemelést kapott? Azt hogy kell csinálni?
2023. nov. 16. 17:10
 38/47 anonim ***** válasza:
81%

Nem elítéledő. Koros vagy már. Reméljük a helyén tartod a dolgokat.

Na csak azért mert nagyon gáz 50 évesen fiatal pipit kergetni

2023. dec. 22. 06:49
 39/47 anonim ***** válasza:
72%
Járj prostihoz.Vannak fiatalok és izgulhatsz ,sőt dughatsz is.
2023. dec. 23. 18:04
 40/47 anonim ***** válasza:
47%
Hajrá! Mi tart vissza?
2024. febr. 26. 04:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!