Borzasztóan görcsöl a hasam, lehet, hogy gyomorfekély vagy valami komoly?
Már vagy 6 órája tart és alig bírok kiegyenesedni, csak úgy elviselhető, hogy bevettem egy csomó fájdalomcsillapítót.
IBS-em van de attól görcsölni nem szokott, vagy csak rövid ideig reggelente és székelés után elmúlik. Lehet, hogy ez valami komoly?
16/F
Mostanában néha éreztem ilyen furcsa melegséget a gyomromban, de nem azt a refluxos gyomorégést. Kicsit kétségbe vagyok esve, hogy mivan ha ez nem múlik el
Nekem ugyanez volt.
Eveken at, reggelre arra ebredtem hogy feszit a hasam mintha az izmokat nyujtana ki valaki belolem.
Szorongas/depresszio.
Nekem is IBS-t mondott a pszichiaterem.
Antidepresszansokkal tobbe nem faj.
"Már vagy 6 órája tart és alig bírok kiegyenesedni, csak úgy elviselhető, hogy bevettem egy csomó fájdalomcsillapítót."
Ez nem úgy hangzik, mint egy sima hasfájás. De végülis mindegy, elvihet a rohammentő is este 10-kor majd, mert szokott lenni rá példa. Ha meg nem ilyen súlyos, akkor ne add úgy elő. Ha meg súlyos, húzzál orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!